هیچی ی کامنت چرت گذاشتم تو اینتستا..حماقت ..حالا نمی دونم شکایت می کنه یا خیر(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی ی کامنت چرت گذاشتم تو اینتستا..حماقت ..حالا نمی دونم شکایت می کنه یا خیر(sm59)
عمل بینی...نمیتونستم نفس بکشم تابستون عمل کردم...اینم بگم زیبایی عمل نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی خون بالا آوردم بعد عمل(sm172)
آها انحراف بینی داشتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم انحراف هم گوشت اضافی داخل بینی...روز سختی بود...24 ساعت هیچی نخوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نتیجش راضی کننده بود (sm50)
من گوشی نوکیا میخرم
من گوشی نوکیا میخرم
ولی پول ندارم
ولی پول ندارم
جدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالابلند عشوه گرِ نقش بازِ من
کوتاه کرد قصه ی زهد درازِ من ... (sm50)
زمانی می چرم این جا،
زمانی می چرند از من
گهی گرگم ،
گهی میشم ،
گهی خود شکل چوپانم ... (sm172)
میلاد ما تو جشن بارون کی یادشه ؟ ...
من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]