(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم باطل لن ترکین ، مث بچه ها حرف میزنی الحق ترکین کجاش بده ؟ مگه ترک نیستین ؟ ترک مگه فحشه که بت برمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش میگم ترک یه جوری میپره به ادم انگار بهش فحش دادم بعد میگه من تعصب دارم
مگه من دارم حرف بدی میزنم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا معلومه کی داره چرت میگه
آقا این تراکتوریا چرا اینجوری کردن ؟ (sm77)(sm2)
خو یه اینترنتی چیزی نداشتن این همه آدم که اسکل نشن ؟
کره شمالیه مگه ؟ (sm77)(sm2)
مواظب باش که الان میگن توهین کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامبد مثلا ویژه برنامس(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا کسی یه اشتباهی میکنه عذر خواهی میکنه از طرفنقل قول:
(sm2)
باور كن تنها كسي كه توي ورزشگاه خبر داشته از نتيجه گزارشگره بوده اونم چون شبكه ٣ رو ميديده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نحوه بیانت این رو میگه نحوه بیان خیلی تائثیر داره اره ترکم و این رو افتخار می کنم که ترکم ولی نحوه بیانت اصلا درست نبودت یا نمی فهمی یا خودت رو زدی به اون راه حرفت حالت توهین امیز داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]