دل به دل راه داره امیرجانم (sm127) حتما داداش گلم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دل به دل راه داره امیرجانم (sm127) حتما داداش گلم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی جان داداش تسلیت میگم خبر نداشتم خدا رحمتش کنه غم اخرت باشه داداش (sm178)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه.خدا بهت صبر بده علی جان خیلی ناراحت شدم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما ام دلمون برات تنگ شده بود(sm19)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ شبخوان که با دلم میخواند
رفت و این آشیانه خالی ماند
آهوان گم شدند در شبِ دشت
آه از آن رفتگان بیبرگشت ...
من عادت ندارم تسلیت بگم ، اینجوری برا من روشن شده که از دست دادن عزیز مثل یه زخم باز می مونه رو تن ، نه میشه فراموشش کرد نه میشه مداواش کرد ، هیچ کلمه ای قدرت و توان تسلی بخشیدن این درد ادامه دار رو نداره ...
(آرزو می کنم که تا آخرین کام زندگیت هیچ آرزویی نداشته باشی که بهش نرسیده باشی و حسرت هیچ چیز تو وجودت نمونده باشه ...)
میگم هادی از این پست تشکر کردی چی رو می خوای دانلود کنی؟ (sm2) (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
(sm77)