هانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5-6 سالی هس دیگه نگاه نکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5-6 سالی هس دیگه نگاه نکردم
بگم جمشید مشایخی بیاد عذرخواهی کنه (sm2)
من فکر کردم یه جور اعتراضه
خیال کردم حتما با خوشون گفتن داور بر ضدشون بوده و اونام داره میگن ما قهرمانیم (sm120)
فکرشو نمیکردم میون 80 هزار آدم یکیشونم اینترنتی رادیویی چیزی نداشته باشه
بازیکنای بیچاره چه ذوقی کردن(sm120)
حالا اسکلی کادر فنی به کنار ولی شرم آوره دروغ به این بزرگی رو به این همه آدم بگی (sm25)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشینم بینم باوووونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو استقلالی بودی (sm2)خوب از این سوژه استفاده کردیا (sm2)
بیاد چی بگه(sm2)نقل قول:
مثلا میگه من معذرت میخوام اونا دروغ گفتن
زهر مار چته؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه عوض شده حالا خوبه استادیوم نبود (sm2)