کجاست اون چراغ نفتی که دورش همه گرم و خوش بودیم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کجاست اون چراغ نفتی که دورش همه گرم و خوش بودیم (sm50)
(sm50)
چطوری تو قاسم شاه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه اینکه قاسم شاه بیاد شاهمون بشه یه نفس راحتی بکشیم. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بنده خدا سرش تو لاک خودش . شاهنشاهی و این چیزا رو هم به لقاش بخشید (sm2) حوصله نره کسی دم پرش بره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما پارتی بازی نمی کنیم . به توام پیام دادم ببین می خوای تا بفرستم برات (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
با کوچه آواز رفتن نیست
فانوس رفاقت روشن نیست
نترس از هجوم حضورم
چیزی جز تنهایی با من نیست
وقتی تو نباشی من به من مشکوکم
به هر گل به هر سایه روشن مشکوکم
مشکوکم به اشک کبوتر مشکوکم
مشکوکم به خواب خاکستر مشکوکم
بی تو به کابوس و به رویا مشکوکم
به شعله به پروانه حتی مشکوکم
(sm50)
شعرش که عالیه موسیقیش که نگو معرکس بابک بیات، سنتور بسیار زیبای دکتر مجید اخشابی، مانی هم که عالی اجرا کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی فکر کنم در زمینه موسیقی با هم وجه مشترکیم یه سبک گوش میدیم اینم یکی از آهنگهای مورد علاقه ی منه
سقوط من در خودمه (sm50)