سوالی که واسه من پیش میاد فقرا روزه میگیرن که حال کیا رو درک بکنن!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سوالی که واسه من پیش میاد فقرا روزه میگیرن که حال کیا رو درک بکنن!؟
به نظر من ریا میشه ولش کن باونقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یک بدلکار جهت رد کردن مراحل سخت زندگی نیازمندیم.
نقل ببین یه 5 دقیقه درگیر خوندنش بودم (sm2)
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم یه ساعت طول کشید تا تمومش کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به درجه ای از عرفان رسیدم که بین جکها خودمم از خودم جک تولید میکنم میزارم ، نمونش همین (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عارف شمالی (sm50)
سرسفره افطار حق با زولبیا بامیه هست چون میدونه ناز و فخری میکنه بیا وببین ،خرما دید و دلش شکست منم گفتم خرما همیشه ایام و سال با ماس کلیتش با ماس خرما خندید و با کمال میل کامم وشیرین کرد!