غرور و کبری که بعضی ااز این ادمین ها دارن ده درصدش رو چاوشی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
غرور و کبری که بعضی ااز این ادمین ها دارن ده درصدش رو چاوشی نداره
از مُهره های گردنت شرمنده بودی (sm50)
یه دختره یه کانال داره chavoshi1 . از همه سالم تر و قوی تره. هم توی تلگرام هم اینستا
یه زمانی بین ادمین های فیس دعوا شد فحش و فحش کشی (sm2)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا با چاوشی مشکل داره ؟
یکی میگفت چند وقت پیش رفتم صفارو دیدم نمایشگاه . گفته اقای صفا آلبوم چاوشی کی میاد ؟ بعد فوش داده و گفته مگه اون فلان شده میدونه کتاب من کی میاد که من بدونم آلبوم اون کی میاد :| (sm2)
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟(sm54)(sm81)(sm50)(sm1)
بزودی میره پیشوازم. طرف زنگ بزنه هنگ میکنه (sm2)
جدی ؟؟؟ (sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه هست آیا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمدونم کی نفرینم کرد یه دندون درد تخیلی گرفتم بی سابقه 2 تا ژلوفن خوردم تا خوب شد (sm25)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستا هم اسمی از چاوشی تو پیجت باشه یا اکسپت نمیکه یا بلاک میکنه (sm2)
چند روز دیگه.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من اسم پروفایلم rasool chavosh بود اصلا اکسپت نکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا خیلی شاعر خوبیه ولی تا وقتی که مجبور نباشی فقط با اون کار کنی
نوافن بخور . مثه آب رو آتیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد زیاد با دندون سر و کار داره (sm120)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه دمت گرم اسمشو یادم رفته بود حرف نداره قرصش ! برم بخرم فردا (sm120)نقل قول:
صد جان شیرین داده ام
تا این بلا بخریده ام (sm1)
هرچی تو این چند وقت کار کردم خرج دندونام شد (sm120) جنسش فک کنم گچیهنقل قول:
هر عدد کپسول نوافن دارای 325 میلی گرم استامینوفن,40 میلی گرم کافیین و 200 میلی گرم ایپوبروفن
می باشد.
(sm50)
حس میکنم چون فک میکنه رفته زیر سایه محسن ، این رفتارارو میکنهنقل قول:
از اولشم خیلی بی اعصاب بود ! نمدونم شاید کلا اخلاقش اینهنقل قول:
کسی منو صدا زد ..
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Alireza Assar - Bazi Avaz Shodeh (sm50)
عجب حلوای قندی تو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
موزن زیر تریاق نوشته تقدیم به صفا رفیقم همشگیم ..
نقل قول:
بن میخوای بیگو ..
تو رو موخوام (sm128)نقل قول:
اهومنقل قول:
فیلم notebook 2004 رو من چن ساله میخوام ببینم فرصت نمیشد امروز دیدم الان حسم یه جوریه ..
میبینید احساساتی شدم واس خاطر همونه ..
سینجول peaky blinders رو دیدی سریالش رو ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] M قلب منه، BSH پنجره هاش(sm50)
نه ..
ارجینی یه فایل تصویری گذاش خیلی مفهوم داره .. :l
نفرین ملائک بر تو باد (sm25)نقل قول:
چینقل قول:
که دیدار تو ممکن نیس قلب من .. (sm50)نقل قول: