مهدی یراحی و بهنام صفوی قراره تو محمودآباد کنسرت بذارن . برم کنسرتشون ؟ (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی یراحی و بهنام صفوی قراره تو محمودآباد کنسرت بذارن . برم کنسرتشون ؟ (sm132)
عادل :من موندم اگه یکی مثل حسین فرکی بیاد تو تیم میخواد به اشکان چی بگه ؟اصلن چی یاد بده ؟
نمیدونستیم لیگ قطر سطحش بالاتر از ایرانه (sm120)
بهترین جواب رو هم جلالی بهش داد :اینجوری باشه ویلانوا میخواد چی به مسی یاد بده
منم بیام ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا حالا نه قبل چم جهانی حتی بعد اونم میذاشت ولی در شرایطی که جو نمیداد همون نتیجه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی تو گزارشش رُ ببین n بار تعریف و تمجید و ما چقدر خوبیم و فلان و بیسار
برنامه کارشناسیشُ متهم کردن بقیه و این که نمیدونم ذژاگه زیر نظر غیر کیروش کار نمیکنه و.......
خدایی تو جام حهانی خوب بازی کرد تیم ما؟؟ یا 180 دقیقه دفاع مطلق کرد و وقتی لارم سد بیاد جلو فرت و فرت گل خورد
کیروشم بازیگر خیلی خوبیه! خوب بلده دلبری کنه تو مصاحبه تلویزیونی
همین کیروش 4 سال تو فوتبال ما چه غلطی کرد؟؟؟
اول که قرار بود امید ئ نوجوانان و ..رو نظارت کنه ولی گند زد به همش
تیم ملی هم که همونه جز لج و لجبازی چیزی ندیدیم
تو کادرش یه نفر ایرانی درست و حسابی نذاشت بیاد
لیگ رو گرفت به .......
اخر سرم با 2 3 تا بازی **** دفاعی و اتوبوس مطلق شد مرد شایسته فوتبال ایران
شمالی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه فقط فردوسی پور عملکرد رو مثبت ارزیابی کرده؟
فقط به واسطه بازی خوب مقابل آرژانتین تقریبا همه روزنامه ها و ورزشی ها راضی بودن...از نظر من عملکرد در این حد که میگن خوب نبوده ولی در این حدی هم که مایلی کهن میگه آبروی ما رفته هم نبوده!...کدوم آبرو آخه؟!
قیمتش چقدره؟؟ فکر نکنم بیرزه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتشو نمیدونم هنوز . فکر کنم صفوی بیارزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا و ابدا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلقین کرده و به عبارت بهتر مردم رُ با خودش همراه کرده نه خودشُ با مردم
راهشو خیلی خوب بلد شده دیگه یه موج درست میکنه و سوارش میشه
حرفای مایلی درباره قلعه نویی هم قبول داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2006 اگه به مکزیک و پرتغال باختیم لا اقل عین مرد باختیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی با مکزیک همه از بازی نیمه اول ایران تعجب کرده بودن نه اینکه جلو کره هم 70 درصد توپ دست کره ای ها باشه (sm25)
منم بودم صفوی رو میرفتم....(sm111)نقل قول:
حرف های مایلی کهن تایید میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مرکزمنقل قول:
فردوسی پور(sm3)
کیروش(sm3)
پس نمیتونی بیای . شرمنده داداش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بازی آرژانتین انصافا خوب بود دیگه!نقل قول:
ملت همه ریختن خیابون بزن بکوب که!
کنسرت صفوی یه چی تو مایه های کنسرت خواجه امیریهنقل قول:
وقتی میری فکر میکنی یکی دیگه داره میخونه
صداش به درد کنسرت نمیخوره
پولش هم نداشتیم بیایم (sm70)نقل قول:
هر چی گفته میشه تایید کرد هر چند نمیدونم چیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی صعودمون به جام جهانی هم با شانس و اقبال و سوتی بازیکن حریف و.......بود دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 سال اینجاست من ندیدم تیم ملی تو بازیش تغییر خاصی
یه دفاع که اونو جلو هرکسی بذاری نمیتونه گل بزنه دیگه شاخ تر از بارسا که جلو اتوبوس کم میاورد همیشه؟؟
بعد حقوقش n میلیارده ولی همین کیروشی پور یه دفعه نگفته از قراردادش
نمیگم قد مربی ایرانی بگیره ولی تو همون جام جهانی ببین مربیای دیگه چه قیمتی داشتن همشونم از کیروش بهتر نتیجه گرفتن به نسبت داشته هاشون
خدایی برانکو از کیروش بهتر بود......
پارس انلاین حرومی دیگه رفته رو مخ (sm3)
آخی (sm70)نقل قول:
اینو قبول دارم منم ولی آیا فقط فردوسی پوره که نظر مخالف مارو داره؟اصلا مردمو که از نظر شما تحت تاثیر فردوسی پور هستنو ولش بقیه مطبوعات ورزشی چی؟بعد از جام جهانی چند درصدشون از کیروش حمایت کردن و چند درصد حمایت نکردن؟نقل قول:
من نژاد پرستم
من نژاد پرستم؟ (sm77)
از فراز های ممد مایلی (sm2)
امین چطور جناب مورینیو اتوبوس پارک میکنه اشکالی نداره ولی مال کیروش خار داره انگار
من طرفدار کیروش نیستم ولی انصافن تو جام حهانی دفاع تیم خوب بود
ملت ما هم جوگیرن و تحت تاثیرنقل قول:
همون بازی از بس این جو داد اون طور شد و الا نیمه اول هیچکس راضی نبود
این هی اومد و چقدر خوبیم ما!!!!!! و فلان و بیسار
اخرش شروع کرد چه کردیم و باید میبردیم همه فکر کردن ای چه خبره و چه کردیم!
نه ما خیلی خوب بودیم نه ارژانتین خوب بود...اون بازی هم 90 دقیقه دفاع مطلق چیز بیشتری نبود
کیروش فقط بلده دفاع کنه همین تیم رُ من قول میدم تو اسیا هیچی نمیشه
اگر کیروش توسنت ایران رُ تو اسای قهرمان کنه من صدای گاو در میارم
منم پارس انلاینم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ما قرار بود قهرمان جام جهانی بشیم که دفاعمون خوب بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اپراتور لاشی میگه پارس انلاین لطف میکنه و سرعتی بالاتر از 26 kb در اختیار شما میزاره .. خوو دیوث اگه این سرعت رو میخواستم مخابرات میگرفتم 15هزار تومن (sm3)نقل قول:
با این بازیکنا دفاع خوب بود مخصوصا جلو آرژانتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین هر کس میتونه نظر خودش زُ داشته باشه درستنقل قول:
ولی فردسی پور داره از جایگاهش و ابزاری که در اختیارش سو استفاده میکنه واسه احمیل نظر خودش
یه شب دادگاه راه میاندازه علیه قلعه نوعی
یه شب کیروش رُ میاره و واسش سنگ تموم میذاره
یه شب جلالی رُ میاره و محاکمه میکنه
بعدشم طوری فشار میاره و جو ایجاد میکنه که هر ناکامی احتمالی بعد کیروش رُ بندازه گردن فدراسیون و مربی بعدی تا مجبور شن هز طور شده با کیروش کنار بیان
من مشکلم با این سواستفادش
فردوسی پور در چایگاه تهییه کننده محری حق نداره جهت بده به ملت که این خوبه یا بده
90نیگا نمیکنم کلا(sm3)1 ساعتی میشه اومدم (sm132)نقل قول:
سرعت من فوق العادست ولی نمیدونم چرا حجمم زود زود تموم میشه (sm25)نقل قول:
آخه حرفت منطقی نیست .. یعنی چی دفاعمون خوب بود؟ ما که میدونستیم قرار نیست به جایی برسیم .. بجای اینکه برن فوتبالمون و 4 تا بازیکن جوون معرفی کنن رفتن دفاع کردن (sm3)آخرش هم هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم دان بشه با این سرعت فردا تموم میشه (sm2)نقل قول:
مورینیو تو 50 تا بازی 4 جا زورش نمیرسه محبوره چون اخرش یه تورنمنت که نتیجش واسش مهمه! چون سومی و چارمی با دومی خیلی فرق داره چه رسد پای قهرمانی هم باشد!نقل قول:
اگر چه همون تیم این قدر خوبه اگر به بارسا زورش نمیرسه و مجبوره دفاع کنه (اونم نه دفاع مطلق که 3 تا میزنه) میره بایرنم لوله میکنه
ولی کیروش 3 تا بازی داره سر جمع نه ازش قهرمانی میخوان نه چیز دیگر! از اولم قرار بوده حدف شه فشاری هم مثل 2006 رو تیم نبوده پس چی میخوان ملت؟؟ بازی زیبا
لااقل به جوونا بازی بده 4 تا لژیونر داشته باشیم
ما عملا هیچی نرسیدیم تو این جام نه لزِونر اصافه شد که کمم شد! هم نتیجه نگرفتیم و چهارم شدیم....هم جزو بدترین تیما بودیم از نظر فنی نه تجربه نه هیچ چیز دیگری
عادل رفته جلالی و حاج رضایی رو اورده که مناظره کنن
خودش رفته تو تیم ه حاج رضایی دارن دو تایی جلالی رو سرویس میکنن
تو اگه مجری هستی بشین ببین این دو تا چی میگن نه اینکه خودت تیم تشکیل بدی
کجا سنگ تموم گذاشت آخه؟!نقل قول:
همین کیروش تو 90 گفت اگه اینجوری بخواین پیش ببرین من دیگه 90 نمیامو از این جور حرفا که!
کجا جهت داده آخه!
یه برنامه ای داره...مجریشه هروقت بحث درباره ی هرکسی بوده اون شخص هم یا حضوری یا تلفنی حضور داشته..چرا مردم اکثر مواقع سمت فردوسی پورو میگیرن چون حقو میگه.