تلگرام هم ریدن (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
تلگرام هم ریدن (sm25)
فکر نکنم مشکل از طرف خود تلگرام باشه .
شاید خرابش کرده باشن (sm98)
سرورش خراب شده
500 Internal Server Error
فربد پخ رو چک کن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذرست شد تلگرام
متاسفانه بازم قاطی کرد
هی وصل میشه قطع میشه
اعع توام اینجایی دنی (sm70)(sm120) برو ذرت پرت نکن (sm2)به خاطر آلبوم اومدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش امدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اع صاحاب تاپیک شدی (sm70)(sm120)پارسا بود که (sm120) رفت پی بیل و کلنگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش بد نی ...
الکی مثلاً دارم گوش میدم (sm2)
صاحب تاپیک شماها هستین ما کاره ایی نیستیم که (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو جانشین انتخاب کرده (sm30)
احسان شعرش طولانیه یا نه فقط اینو بگونقل قول:
خواهش میکنم
(sm128)(sm173)(sm30)
منِ کذاب هیچکاره ام (sm118)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولیعهد شدی پ(sm70)
راستی مسعود کجاست (sm120)نقل قول:
همین زیر قایم شدهنقل قول:
فقط هم تو فکر متراژ ترانه ست
بعد یه ماه رفتم سراغ ایمیل فقط مسعود سی چهل بار تگم کرده بود (sm2)
همش هم در مورد متراژ ترانه میپرسهنقل قول:
اگه متراژ ترانه کوتاه باشه
کونه هممون میزاره
قسم خورده
کارای هیت شادمهر همش ترانش کوتاهه ... اصن کلاً شادمهر با ترانه بلند مشکل داره (sm120)ملودی نشینه روش قیچی میکنه با یه تنظیم مشتی درستش میکنه البته درستش میکرد (sm74)(sm120)نقل قول:
جا داره با پدیدار شدن بعضی آدما....
از ebihamed بخاطر اخبار درستش تشکر کنیم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aseman21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اینطوریه اهنک باور ماندگار میخوام برم اینا کوتاه بودننقل قول:
نقل قول:
در آرزوی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]:
من برم ...
مسعود اگه کاری داشتی تگ کن قول میدم هر روز ایمیل چک کنم (sm2)
(sm30)
خوش باشین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aseman21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرجان اینبار هم زودتر از رادیوجوان بزار تا بفهمن که همیشه اولین جا برای قرار دادن آلبوما اینجا بوده و هست و نمیتونن تو سرعت عمل باهات رقابت کنن
هندونه زیر بغل امیر میذاری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نه حقیقته .. سر آلبوم (آینه) دیدی چی شد؟ همین امروز آلبوم اروین خاچیکیان رو هیچ جا نذاشته بود اینجا بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 963 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه هندونه زیربقلش بزارم هم باید البومو از یه جا کش بره تا بزاره ... اگه داشت که تا حالا میذاشت خودشم الان مثل ما منتظره .
اینقدر منتظر البوم بودم منتظر ظهور نبودم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کارش درسته (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام احسان چطوری
آقا این آونگ سایتشو جمع کرده؟!
قبلنا دموها رو میذاشت تو سایتش(sm70)
خوب خبری از دمو هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه اصلا دمو مزه اهنگ رو از بین میبره
خیلی با این حرف موافقمنقل قول:
سعید زمانی تو اینستا گفت که بعد از پخش موزیک ویدیوهای آلبوم تصویر تک آهنگهای شادمهر منتشر میشن .. آلبوم رو هم فکر کنم ساعت 8 منتشر بشه ..
من فکر میکنم 9 باشهنقل قول:
دوستان یه ***** شکن خوب لینک بدید برای pc
صد در صد. کاش همینا رو هم پخش نمیکرد...نقل قول:
آدم همه معادلاتش به هم میریزه آهنگ کاملو گوش کنه(sm59)