میفهمم میفهمم میفهمممنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میفهمم میفهمم میفهمممنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش خبرنگار طرفداری پس از سوت پایان بازی و به علت جو بسیار بد ورزشگاه یادگار و اعتراض و فحاشی شدید به تیم داوری، اعلام شد که تراکتور موفق به کسب مقام قهرمانی لیگ برتر شده است. گفتنی است در آن لحظات کلیه راه های ارتباطی با بیرون ورزشگاه مختل شده بود. اینترنت و خطوط تلفن همراه مشکل داشت و همانطور که دیدید حتی بازیکنان تراکتور مثل ادینیو نیز فکر می کردند تیمشان قهرمان لیگ برتر شده است.
ایرانو کردن کره شمالی کثافتا (sm25)
فک کنم کارگردان لیگ امسال اصغر فرهادی بود.
هیچکی نمیدونه کی قهرمان شده...(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ بعد تازه معلوم میشه کی پارسال قهرمان شده
این ادینیو که چقدر جو گرفته بودش!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابیده بود کفه زمین هی باهاشو میزد زمین یعنی من خیلی استرس دارم.(sm59)
راستی عیدتون مبارک(sm10)
بابا گزارشگر داشت شبکه 3 رو میدید!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونست
شبکه 3 جلوش روشن بود چون تا تصویر 3 تا میشد از بازیا اونم میگفت فلان جا فلان شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند وقته 90 نگاه نمیکنم
اما این هفته باید دید
شاید مشخص بشه چی به چی بوده ؟