آره شاید فردوسی پور بدونه کی قهرمان شده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره شاید فردوسی پور بدونه کی قهرمان شده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همش دری وریه (sm2)
همون طور که گفتم من حواسم به بازی ملوان بود که سقوط نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزدم 3 نمیفهمیدم اوضاع از چه قراره
تراکتوریا نمیخواستن حمله کنن
فکر کردم میخوان ضد حال بزنن به نفت که حالا که قهرمان نشدن اونام قهرمان نشن (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی وی دارن تو اتاقک ، چند نفر هم بقلشون هستن امارا رو میدن به گزارشگرانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وختا این صدا هوادرارو کم و زیاد میکنن همونان دیگه
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آذر شهدخت پرویز و دیگراننقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادینیو خوبه ، بیارنش پرسپولیس (sm19)
نصف بازیکنارو رد کنند سید جلال هم که به احتمال زیاد میاد میگن امرو رحمتی قرمز پوشیده یه دست بیارنش ذخیره سوشا دوتا هافبک نفوذی هم بیارن خوب میشه (sm120)
رخ دیوانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]