هنو با یوسف ارتباط برقرار نکردی؟!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنو با یوسف ارتباط برقرار نکردی؟!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پيشوني نوشتم بود كم باشم (sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت پنجره (sm120)
صورت(sm120)
آفتاب(sm120)
زبونشون خیلی سخته از چینی هم سخته تره اصن (sm54)(sm120)نقل قول:
اینجا بارون معجزه به حساب میاد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه منم یک ساعت پیش پا شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا داریم حال میکنیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هم تنظیمش مشکل داره ، هم میکس و مستر و هم تا حدودی ملودی
ولی هر چی گوش میدم بیشتر داره میچسبه
(sm132)
واسه همین گفتم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک هفته بزنه اوضاعتون کمی بهتر میشه
امکانات نیست وگرنه مایو میپوشیدم تیریپ میامینی میرفتم تو خیابون زیرانداز پهن میکردم اَ این کرم خارجی ها میزدم افتاب میگیرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما نیومده ،همین پشت پنجره خوبه (sm120)
كنت (sm27)