نیها بلدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشو خشو ....(sm2) داهلیوما (sm2)سالیوما (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیها بلدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشو خشو ....(sm2) داهلیوما (sm2)سالیوما (sm2)
زورتو بزن (sm120)نقل قول:
حوصلم نمیکشه وگرنه زیرنویس میکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا تا ابد ، خدای همس (sm176)
ش ش میشه تشکر ، جیو میشه برنده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیها هم که سلام (sm120)
زبون چینی بیشتر لحنه ...
من یه بار اونجا سوار تاکسی شدم مثلا به راننده گفتم برا مثال ازادی ، نمیگرفت ، بعد سه ساعت گفت اها ازادی (sm2)
خیلی خنگن (sm70)
همین 5 دقیقه رو هم قدر بدون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شی شی هستش بی سواد (sm2)نقل قول:
(sm2)تو اگه میخواستی فیلم و سریال زیر نویس کنی چه میکردی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهجه هاشون خیلی زیاده .. خیلی هاشون زبون همدیگه رو نمیفهمن... مثل ایران خودمونه یه کرد زبون ترک رو نمیفهمه(sm2)نقل قول: