آوریننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آوریننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داهلیوما میشه ...ونی(sm2) سالیوما میشه بیا هم ... کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون موقع درستش کردم قبل از اینکه اصلا بنویسم تو لاشی نقل گرفتی حتما اره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از من نقل نگیر لاشی (sm2)
خوبی اولین بارون پاییزی اینه که میفهمی کی چکمه نو خریده منتظر یه نمه بارون بوده(sm59)
بهشون بگی جکی چان اصلا نمیشناسن باید اسم چینیش رو بگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت تحدید کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت من اینا رو الان ازتو دارم میشنوم (sm2) تاحالا اینارو نشنیده بودم (sm2)نقل قول:
یه فحش بلد بودم اونم شبی بود (sm120)معنیشم نمیدونم تازه (sm2)
(sm2)نقل قول:
برو گمشو (sm2)بی جنبه (sm2)نقل قول:
کاوه آفاق یه لاشی به تمام معنا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]