سلام محمد حسین خوبی نیستی ؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام محمد حسین خوبی نیستی ؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه هر روز که میگذره آدم دلتنگتر میشه یه وقتایی فکر میکنم، میگم خوش به حالشون که رفتن از این زندگی هیچ و پوچ راحت شدن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بد نده اتفاقی افتاده؟نقل قول:
(sm50)
قربانت قاسم جان(sm19) الان خوبم قبلا خوب نبودم یه اتفاقای بد واسم افتاده تکرارش میکنم بازم به یادش میفتم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بد بوده نمیتونم بگم حسین جان منو ببخش چون یادش میفتم اعصاب من خورد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاالله که سلامت باشی و هر جای دنیا که هستی خوش و خرم باشی (sm127)(sm10)(sm19)نقل قول:
درود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟؟؟
قربانت عزیزی عشقی قاسم جان(sm127)(sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلودش کردی لینک رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Nice-Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]