با پیچ بپیچ با من نپیچ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با پیچ بپیچ با من نپیچ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارش خوبه
اینارو هم داستان داشت فهمیدم وگرنه منو چه به این چیزا (sm30)نقل قول:
قضیه کاوه افاق چیه ؟ راست میگه د وی یعنی افاق بدون اون هیچ گوهی نمیشننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چرا کاوه آفاق دیگر با گروه the ways کار نمیکند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان این است که به دلایلی که خواهم گفت از دست برخی اعضای گروه خسته شدهام. در کارشان آماتور بودند و کمکاری داشتند و اخلاق حرفهای و آداب کار گروهی و مسئولیتپذیری را هم رعایت نمیکردند و احساس کردم که اینها برای من دردسرساز خواهد شد چون تمام فشارها روی دوش من بود. در اغلب موارد آهنگ را من میساختم، ترانه را من میگفتم، ایده 80 درصد تنظیمها را من میدادم، از اجاره استودیو تا پیگیری اخذ مجوز را هم دنبال میکردم. راستش دیگر خسته شدم.
(sm2)نقل قول:
لاشی اول زیراب اراد آریا رو زد .. الان هم که به یه جا رسیدن و اسمی ازش در کرده ... خودش رو جدا از گروه میدونه (sm3)نقل قول:
یکی از خواننده های مورد علاقه منه (sm172)نقل قول: