مشکلم حجم نیست اصلا (sm132) چون سرعتی ندارم که حجم مصرف بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلم حجم نیست اصلا (sm132) چون سرعتی ندارم که حجم مصرف بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا قشنگ ملت رو گذاشتن تو منگنه (sm3)
نامحدود رو برداشتتن(sm3)
دانلود شبانه رو برداشتن(sm3)
ری ... م تو ..(sm3)
کاملا تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوو من 1-2 ماهه مشکل دارم باهاشون (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره من نا محدود مثلا(sm120)24 kbنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چه کردی (sm2)
از یراحی خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی 4 گیگ دل میکنم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا مخابرات تو سایت که برداشتن نمیدون تو طرح شون نامحدود هست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گوش کن و بخند(sm2)
اینترنت یک مگ داشتم سرعت دانلودم 800
طرح تابستانه گرفتم یک مگ سرعت دان شد 140
زنک زدم میگم این چه سرعتیه
قبلا اینطوری بود
میگه 1 به 8 ه
میگم خو دیوث من محدود گرفتم(sm98)
1 به 8 که مال نامحدوده
میگه همینه(sm3)
دقیقا مثل اون شبی که علیه قلعه نوعی برنامه درست کرد و محاکمش میکردنقل قول:
همیشه بحثا رُ طوری پیش برده که حق به جانب خودش باشه
دان که منم بیتشتر از اینا میتونم دل کنمنقل قول:
ولی ارزش نداره و حوصلشو ندارم با سرعت 140(sm3)
قبلا 800 900 بود شبی تا 10 گیگ می دانلودیم (sm172)
تا 11 صبح هر چی میخوام باید زده باشم که دان شده باشه (sm120)نقل قول:
کنسرتش نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که تنظیمی 10 شب گوشی خاموش لالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
لامصب حجمم زود تموم میشه ، چقدر بیخود شده(sm9)
همیشه و همیشه خصوصا بعد جام جهانی!بعد از تک تک بازی ها و اون شب اخری که دعوتش کرد قبل چلالی و طوری برنامه پیش رفت که کیروش تا تونست دلبری کرد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم همیشه با کیروش بوده نه فردوسی پور هیچ وقت با کسی نبوده همیشه چایی بوده که خودش دوست داشته
ببین این برنامه چه قبول داشته باشی چه نه شده محفلی برای ارائه نطرات فردوسی پور.....یه جور دادگاه شده که همرُ میکشونه توش و محاکمه میکنه در مقام قضاوت
همیشه و هر روز داره جهت میده این مثل روز روشن دیگه
مگه میشه یه آدم اینقدر بی شعور باشه (sm2)یه نیگا به ساعت بنداز (sm70)نقل قول:
صبح سر کار رفتنی میزنم لیست شروع کنه به دان کردن (sm120)
نمیدونم والا کنسرت هیچکدوم نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما یراحی خیلی یکنواخت به نظرم
صحنه رو داشته باش(sm2)نقل قول:
احمد : مهدی لیست رو بپیریم بریم جلو(sm120)
من : باشه
اول دومی سومی ...
محمد 68 اوه اوه
ساعت چنده مهدی؟(sm59)
ساعت 22:45
خوابیده ممد(sm120)
هر شب ساعت 10 گوشیشو خاموش میکنه تا در ارامش بخوابه (sm30)
من (sm77) حسین (sm77) احمد (sm59)
کنسرت فقط کنسرت ابی و داریوش (sm19)
غلط کرده باوو کی گفته خاموش میکنم(sm2)نقل قول:
اناتما (sm132)نقل قول:
(sm70)باور نکردیم زنک زد خاموش بودی(sm2)نقل قول:
متالیکا (sm132)نقل قول:
زر نزن (sm2)نقل قول:
(sm70)یه زر دیگه(sm70)پسر همسایمون دقیقا که نه بدتر از توبودنقل قول:
نامزدش روستا بود
اقا وقتی میرفت 2/3 روز اونجا بود
صبح روز اول میزاشت رو دانلود تا وقتی برمی گشت (sm2)
احسنت...همینه!نقل قول:
90 اصلا همینجوری محبوب شده...چون به موقع با همه درگیر شده.
من که به جز موارد معدود یکیش همین حمایت از کیروش که فقط هم مختص فردوسی نبوده و اکثر رسانه ها حمایت کردن با فردوسی پور مخالف نبودم.الان هم که مخالفم فقط قضیه رو در اختلاف نظر می بینم و نه چیز دیگه ای.
همه ایراد و اشکال دارن ولی حرف من اینه که اینکه میگن فردوسی پور باند داره و فلان چرت وپرتی بیش نیست.حالا خیلی جاها شاید اشکال داشته باشه.به هرحال برنامه تلویزیونیه.یه نکته ی دیگه ای هم هست این که چرا تا این حد محبوبه برنامش.به نظر من چون مردم نظر خودشونو تو برنامه میبینن.حالا خیلی جاها بوده که از همین قطبی هم انتقاد کرده.این باعث نمیشه من باهاش زاویه پیدا کنم بگم باندبازه و فلان و...
اجرای flyng رو دیدی ؟ (sm173)نقل قول:
لینک بدم حال کن
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
هر روز با استارت دانلود کارتو شروع میکنی(sm120)
برگشتنی لیست تکمیل شده رو که میبینی خستگیت رفع میشه(sm2)
میلاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا حتما بگیرین خیلی قشنگه(sm120)
با اجازه(sm132)نقل قول:
اندوه بزرگی ست(sm169)
نوش جان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کمد !!!! (sm74)
همین دیگه...تعادل روحی نداره یارو برای مطرخ شدن یه بار پاچه ی قلعه نویی رو میگیره یه بار دایی الانم که گیر داده به فردوسی پورنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو اینقد(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]