ینی برم برینم بهش بیام؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی برم برینم بهش بیام؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دادا باید نقطه بزاری یا حالا هر چی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی.(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز حدودا آفتابی بود رفتم شستم، از شانس بد امروز بارندگی شروع شد.(sm25)
شستین چیه؟ چرا زحمات منو کوچیک میکنی؟(sm70) خودم تنهایی شستم وگرنه 3 ساعت طول نمیکشید. بقیه هم هر کدوم سرشون به کار خودشون بود هیچکی کمکم نکرد.
یادش به خیر دو سال پیش فرشارو میشستن من کمکشون کردم ولی واسه فرش خودم کسی کمکم نکرد.(sm9)
ولی همراه با فرش شستن آلبوم همایون شجریان رو گذاشته بودم. فضا خیلی عرفانی بود.(sm2)
(sm19)نقل قول:
نمیخواد تو خطرناکی.(sm2) ممکنه شبیه این فیلمای هنری ای شه که اول با ماساژ شروع میشه بعد با چیزای دیگه تموم میشه.(sm70)
تو اصن پوریا جون خانواده هم هستی (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای تو بودم تو حیاط طوری که خانواده بشنون بلند میگفتم ، همایون تو رو خدا ول کن خودم تنهایی میشورمش (sm2)
دو سال پیش هم باید فقط فرش خودتو میدادی قالیشویی تا حالشون گرفته شه (sm70)
البته ناگفته نماند منم امسال خیلی کمک کردما ، یه روز حتی داشتم میومدم مخازه ، مادر گفت صابر بیا این پنجره رو در بیار واسا پاکش کنم بعد جاش بزن ، یه نگاهی عاقل اندر سفیه انداختم به ساعت گفتم عیب نداره ، باشه الان در میارم پنجره رو ...(sm70)
متاسفانه ثابت شد که نه! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm134)نقل قول:
برو راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خسته نباشی. کل کار امسالت این بود یه پنجره رو درآری بعدش خودتم پاکش نکنی بزاری سر جاش.(sm2)
گارد امتیازی ( پُست 1 ) پاس میده دیگه (sm120)نقل قول:
اشکال نداره بچه قوی میشه و ضد زلزله (sm2)
بچه های تورو کی باس بشوره پس؟ حواست به بچه هات باشه که سال اینده اصلا فرشتون نیازی به شستشو نداشته باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اع فهمیدی؟ (sm51) بخواب بچه حرف نباشه (sm70)نقل قول:
شایدم کج و کوله (sm74) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا بچه ـم پسر باشه قوی باشه سالم باشه خوشتیپم باشه دیگه هرچی خودت صلاح میدونی (sm74) (sm120)
شرم کن، به من اصا میخوره از این کارا کنم!(sm25)نقل قول:
(sm2)
نمیخوام.(sm155)نقل قول:
(sm2)
شیخ اعتراف کن چه بلایی سر آتریسا آوردی؟(sm142)(sm120)
آخرین باری که دیده شده بود فک کنم میخواست بره قم.
والا منم خبری ازش ندارم(sm25)نقل قول:
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (7 کاربران و 4 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کسانی که ایمان نیاوردید و اکنون از آدرس جدید بیخبرید.
آیا به شما هشدار نداده بودیم که ثبت نام کنید و سپس از انبوه لطایف لذت ببرید؟!
و وای بر تردید کنندگان.
(sm30)نقل قول:
از من حرکت.😊
.
.
.
از خدا چاله.......چوله......دست انداز.......پیچ خطرناک........عبور حیوانات وحشی.......احتمال ریزش کوه !😐
والا|||||
خدایا من دارم تاوان کدوم گناهمو پس میدم ؟؟؟😩
کدوم؟
کدووووووووووم؟😠
.
.
.
آهااااااااااااا اون!؟😉
اوه اوه اونو اصلأ یادم نبود..!!😅
حله ..... حله... راحت باش
ببخشید مزاحمت شدم😀✋
فک کنم اومد قم گم شده، داره دنبالت میگرده. برو تو شهر بگرد پیداش کن.(sm120)نقل قول:
خدا کنه سمت شاقالو نره(sm2)(sm2)(sm2)
شاقالو کجاست؟ چیه؟ خوردنیه؟ پوشیدنیه؟(sm120)نقل قول:
پایین پایینای قمه(sm59)
اوه اوه.(sm2)نقل قول:
اونجا هم کلاه سفید و سیاه ها هستن؟(sm120)
تا نبینی متوجه حرفم نمیشی(sm59)نقل قول:
پس سکوت میکنم(sm2)
پ.ن: تا حالا سکوت نکرده بودم که کردم(sm30)
ترجیح میدم نبینم.(sm59)نقل قول:
تبریک.(sm174)
حالا برا یه دفعه بد نیسنقل قول:
بیا نشونت بدم(sm59)
هر چیزو نباید تجربه کرد تا فهمید چجوریاس.(sm120)نقل قول:
با توجه به حرفت فهمیدم، نیاز نیس ببینم.(sm59)
اخه اینو تا نبینی متوجه نمیشی ....(sm120)نقل قول:
نمیخوام. خطر داره.(sm155)نقل قول:
(sm2)
هر چی صلاحتهنقل قول:
از ما گفتن بود(sm2)
ابروی مثل خنجرش را دوست دارم(sm120)
لبهای سرخ نوبرش را دوست دارم
حالی به حالی میشوم باهرنگاهش
چشمان مست ومحشرش را دوست دارم
هم اخم بیرحمانه وعاشق کشش را
هم خنده ی احیاگرش را دوست دارم
هم مرمر اندام او را بت پرستم
هم قلب سنگ وکافرش را دوست دارم
حتا کسانی را که می چرخند دایم
مثل مگس دوروبرش را دوست دارم
از دست او خیلی کتک خوردم ولی باز
داداش الدنگ و خرش را دوست دارم
چیزش دقیقن مثل چیز مادرش بود*
از این جهت من مادرش را دوست دارم
با اینکه با فحش وخشونت شوهرش داد
بابای از خر خر ترش را دوست دارم
با اهل قزوین نسبتی اصلن ندارم
اما خدایی شوهرش را دوست دارم
این لنگه ی خورجین نشد..پس چاره ای نیست
آن لنگه اش را_خواهرش را_ دوست دارم
به انتظار فصل تو تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی ندیم من بود
فصل بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی حریم من بود
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
مرگِ منو تـرانه کـن (sm50)
ـــــ
آقای صدا واقعا برازندشه (sm50)
سنگینه بارِ تـن بـرام ببین چـه خـسته مـی شـکنم (sm50)
دو روز نبودم خها... چه تغییراتی شده @! ادرس سایت و گفنگو ها....(sm77)
* اهواز بودم ( برا اونا که می خوان بگن کجا بودی ! )(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
اتفاقا بهت میخوره استاد اعظمی باشی واسه خودت (sm2)نقل قول:
زورکی؟ (sm142) (sm70)نقل قول:
نمیخوام.(sm155)
(sm2)
امروز توی سوبرا رویت شد... مثکه به سلامت برگشته تونسته از دست شیخ در بره (sm70)نقل قول:
گاهی دلم میخواهد خودم را به خواب بزنم...
وتو آرام بیایی بالا ی سرم و عاشقانه نگاهم کنی...
ومن ناگهان چشم هایم را باز کنم؛ وبگویم:
.
.
.
.
.
پپپخخخخخ