کس نمک بازی درنیار الان میلیونی نشونت میدم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کس نمک بازی درنیار الان میلیونی نشونت میدم(sm2)
داری چی آپ میکنی سرعت آپ چقدر که تا الان بیدار موندی البته بری اورپا سرعت نتش اونجا عالیه (sm120)
واسه اشترم چیز اپ میکردم اینارو الان میکنم اروپا هم رفتم برات اسپیدتست میذارم نترس(sm2)
رفتی اورپا از اون چهره ملکوتی 3 در چهارت یه سلفی بگیر این بچه دادشم خیلی شلوغه اومده خونه امون خوف کنه به هیچی دست نزنه (sm2)
منکه مثل بچه های اینجا ترسو نیستم ادرس اینستامو همه داشتن اشترم زرت زرت عکسامو میذاشت تاپیک (sm2)
تو هم اینقدر کس نگو عکسارو ببین من رفتم
مردونه آدرس اینستا بده بیاییم تو پیجت ابراز احساسات کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست فوضولا پرایوت کردم فایده نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
71K فالوور دارم فکر کردی پروفایل کیریه
نه بی شوخی آدرسشو بده بیام یه سری بهت بزنم ببینم تو اینستا چقدر خالقیت داری تو بحث مشروبات الکلی تایید از سمت مستر مولایی گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که دارم میخوابم حالا بعدا میام گفتمان میکنیم گوده نایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپردمت به خالقی که آدمهاش با تمامی عیب هاشون وحشتناک دوست داره شبت خوش (sm10)
(sm172)
ماییم کسی که بی سبب میکوشد
آن تشنه که از جوی عطش می نوشد
خسران زده ایم و سرنوشتش این است
آنکس که در آفتاب ، یخ بفروشد ... (sm50)
(sm50)
مـاه مـن غـصه نـخور، دنــــــــيا رو بسپار به خدا
هـــردومون دعـــــا کنيم، تــو هم جـدا، منم جدا
(sm50)
خوب نیستم داداش. تو چطوری؟؟؟؟نقل قول:
این تن خسته ز جان تا به لبش ،
راهی نیست ... (sm50)
دور نباش
حتی همین قدر
که...
از تو،
تا من،
در یک پیراهن فاصله هست!
کاری نکن
دوستت دارم هایمان را گم کنیم!
دور نباش
در این دنیای کوچک
در این آغوش دنج!
نزدیک تر باش،از روح به جان،
نزدیک تر باش،از جان به تن،
نزدیک تر باش،از تن به من!
تو،خود من باش!
خدا منو ببین (sm50)
کم پیش میاد از آهنگایی که جدیدا منتشر میشه خوشم بیاد.
چشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از این تنهایی (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
قشنگ مشخصه شهرام داره سانتر از جناحین میکنن تیمش هم رئال
محمدرضا م بارسا را برداشته خوف تو چشماش هست که الان یکی بخوره بارسایی ها هدزن خوب ندارن (sm120)
(sm59)نقل قول:
جز یکی از بهترین آلبوم ها بانو هستش (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ال الخصوص 3 تراک اول که کلا خاطر ساز هستش (sm50)
01 Siah Cheshmun
02 Shabeh Eshgh
03 Shurideh Sar
شريک عاطفى مى خواى!؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تاثیر این فیلماست زودی میپره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا راستى امروز عکساى داريوش رو دانلود کردم، دستت درد نکنه(sm93)
حواست هست؟!...
اگر شهید نشویم...
می میریم!!!...
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ردتو سربازان گمنام زدن قرار بریزن خونه اتون با گونی ببرنت جایی که کهریزک پیشش بهشت برین باشه (sm2)
لوت دادم بیچاره به عنوان مفسد في العرض قرار بگیرن ببرنت (sm120)
قابلتو نداشت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم وینستون لایت چی می کِشی !؟
Blue
Silver
Platinum
!؟
ام شب از هر کدوم یه پاکت گرفتم . . .
پاکتی 4 و 500 . . . (sm50)
قبلاً فقط Silver و قرمز کشیده بودم . . . (sm50)
قرمز رو نه تونستم تحمّل کنم . . . کم کم چپوندمش تویِ پاکت سیگارِ پدرم . . . (sm50)
گفتم : اِصراف نشه . . . (sm59)(sm51)(sm59)