خو دوباره بزن اوکی میشه 90 روزه
نمایش نسخه قابل چاپ
خو دوباره بزن اوکی میشه 90 روزه
کمتر بزن تا بتونی ببینی
کشته مرده این اعتماد به نفستم ربطی به ورژن ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتی ویروس رو باز کن یه f5بزن از بقل اپدیت رو باز کن بعد برو ستینگ دو کادر یوزر پس مشخصه بزن اپ
(sm2)یعنی تو اینهمه سال صبر میکردی خودش بیاد بالا
سینا نمیدونم اینو دیدی یا نه ولی تو رنج قیمتی که میخواستی چیز خوبیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر چه من بودم همون ایسوس رُ ورمیداشتم منتها کاش صفحه نمایش مات داشت(sm98)
حالا چه فرقی میکنه (sm70)
اینی که زدی تریاله ؟ از اونای دیگه بزن بهتره eavنقل قول:
نوشته اصلی توسط a m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره صفه مات برای خودم خط قرمزه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتهی این لنوو msiلامصب نه قیافه دارن نه کیفیت ساخت خوب الان همین از نزدیک دیدم اصلا جالب نیس ظاهرش این نور کیبوردشم قرمزه !
واسه f-secure نمیذارن جایی ؟؟؟
این چیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خب صد درصد کیفیت ساخت و ظرافت اون یه چی دیگست...منم شخصا ایسوس رُ ترجیح میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]