[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت بعد محرم و صفر (sm9)
خیلی معروفه که چطور نمیشناسی؟؟؟ جزو خوباست تقریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایست من استفاده کردم راضی بودم منتها گفته میشه خیلی کامل نیست
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم بعدی محسن (sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من خیلی انتی ویروس عوض نمیکنم اول کسپر بودم بعد دیدم خیلی سنگینه avg بعد الان خیلی ساله ایست دارم دس نزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا هم از اینجا خریده بودم منتها خواستم ببینم رایگانش نیست جایی (sm176)نقل قول:
ااختمالا ویندوزو عوض کنم بعدش شاید برم سراغ همون ایست یا کسپر
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دور ازشوخی یه پیشنهاد خوب دارم واسه موزن سال بعد البوم رسمی نده یه epچار ترکه بده بیرون بذاره ایتونز و بیپ تونز بعد سال بعدش کاملشو بده با ترکای زیاد مثلا 12 یا 14
(sm120)نقل قول:
من ایست داشتم و نورتون و اواست همین f- secure از ایست و این اخری بیشتر از بقیه راضی بودن به همون دلیل سبکی
ولی احتمالا بریم همون ایست از نظر اپدیتم بهترینه
(sm120)البته بهتره بگم نود 32 چون اون موقه ایست نبود