کدوم عکس دومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی اموزش پی دی اف بذاری ممنون میشم(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم عکس دومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی اموزش پی دی اف بذاری ممنون میشم(sm10)
نه . من کیفیت ویو گرفتم پایین بود داریوشنقل قول:
این فرشید مثل ما شد (sm25)(sm2)
(sm2)
(sm59)چاره ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من هنگ کردم اولین بارمه (sm59)(sm25)(sm138)
(sm178)
برو بالا عکس اول که از این برنامه گذاشتم رو با عکس دوم ذخیره کن تو سیستم و مقایسه کن نتیجه رو بهم بگو هر چی فهمیدی و نفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برنامه خیلی کم حجم و عالیه و خیلی راخت فقط هر اهنگی که دانلود میکنید رو بندازیذ تو برنامه وضعیتش مشخص میشه
برای مثال مثلا اهنگ اهنگ تجربه کن شادمهر رو از موزیک باران دانلود کن و دوباره همین اهنگ با کیفیت Mp3 از یه سایت دیگه دانلود کن و فرق هاشو ببین
تو با امیر مشورت کن بهت کمک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)