ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﭘﯿﺶ ﺭﻓﺘﻢ ﺧﻮﻥ ﺑﺪﻡ
ﺧﺎﻧﻢ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻩ ﮔﻔﺖ : ﺍﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﮎه
ﺳﮑــــ/ﺲ
ﺩﺍﺷﺘﯽ ﮐﯽ ﺑﻮﺩﻩ ؟؟؟
ﺑﻐﺾ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﮎ ﺑﺮﺑﺮﯼ 25 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ
ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭ ﻭﺍﺳﺖ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﭼﻘﺪ ﺯﺟﺮ ﮐﺸﯿﺪﯼ ﻣﺮﺩ :'((((
نمایش نسخه قابل چاپ
ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﭘﯿﺶ ﺭﻓﺘﻢ ﺧﻮﻥ ﺑﺪﻡ
ﺧﺎﻧﻢ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻩ ﮔﻔﺖ : ﺍﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﮎه
ﺳﮑــــ/ﺲ
ﺩﺍﺷﺘﯽ ﮐﯽ ﺑﻮﺩﻩ ؟؟؟
ﺑﻐﺾ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﮎ ﺑﺮﺑﺮﯼ 25 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ
ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭ ﻭﺍﺳﺖ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﭼﻘﺪ ﺯﺟﺮ ﮐﺸﯿﺪﯼ ﻣﺮﺩ :'((((
مورد داشتیم
دختره 7 صبح امده جلو شرکت بعداز 49 فرمون داشته ماشینو پارک میکرده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2 بعداز ظهر رییس از پنجره داد زده خانم
برو امروزو واست مرخصی رد کردم
من اعتراض دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضاوت منصفانه نبوده و
شماها دسیسه کردین خشتک منو بدرید....(sm81)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیام واسه مالش (sm25)(sm138)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد که درس عبرتی شود برای تمامی عمه فروشان (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیخوام خشتکم دریده شه (sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه طوری میدریم که جاش نمونه خیالت راحت (sm134)نقل قول:
اره دیگه فک کنید خشتک خودتونه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودمونه بلخره (sm120)نقل قول: