اندرانیک جالبه(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
اندرانیک جالبه(sm132)
چون خوشت نمیومد جدا شد دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو : (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبیدال: مسی باید به پاری سن ژرمن برود (sm77)
حضرت آیت الله خ امنه ای با استفاده از اصل غافلگیری، درگذشت خواهر سید محمد خاتمی را به مادر خاتمی تسلیت گفت.
طبیعتاً مطابق همان اصول، الآن شرط ادب این است که محمد خاتمی متقابلاً از مادر آیت الله خ امنه ای تشکر بکند!
یکی از معدود دفعاتی بود که دیدم که لئو عصبانی بشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار: دوست من مسی بهتر از رونالدو است
عین این بچه ها (sm2)
علیرضا امامی فر، دستیار درخشان در پرسپولیس در مصاحبه ای مدعی شد که یکی از مهاجمان پرسپولیس پول برای غذا خوردن ندارد و به همین دلیل بعد از تمرینات غش می کند!
به نظر می رسد منظور امامی فر از مهاجم پرسپولیس، مهدی طارمی است. بازیکن بوشهری و 22 ساله ای که این فصل از ایرانجوان راهی این تیم شد. طارمی حتی برای حضور در تمرین هم همراه علیرضا امامی فر به درفشی فر می آید
(sm70)
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا
خارج ندیده (sm2)
تا حدودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در بیاین از این توهما.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا یه مشت توهم که ریشه در تفکرات پوسیده , دموده و ضد تمدن عسلامی داره و بس!
وقتی یه زن به خودش شک داره و با این رفتار عملا صحه میذاره بر وجود نگاه ابزاری به جنس خودش نتیجش میشه همین دیگه!
اگر قابل پیش بینی بود که دیگه اقای خاص نمیشد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بگم خوزه رو هنوز هیچکس اون طور که واقعا هست نشناخته (sm50)
چگونه در کارهای منزل به زنمان کمک کنیم؟
۱- در خوردن غذا با او همکاری کنید.
۲- کانالهای تلویزیون را شما عوض کنید.
۳- موقعی که همسرتان مشغول تمیز کردن زمین و جارو کردن است، پایتان را بلند کنید که زیر پایتان را نیز جارو بکشد.
۴- با آواز خواندن در حمام، موجبات شادی همسر دلبندتان را فراهم آورید.
۵- وقتی همسرتان در آشپزخانه مشغول پخت غذاست، گاهی به آشپزخانه سرزده و با ناخونکزدن به غذا به او در پخت غذای خوشمزهتر و لذیذتر مشاوره دهید.
۷- برای هر بار آب خوردن، یک لیوان بردارید و در آن آب بخورید تا همسر شما بهانهی کافی برای آببازی داشته باشد.
۸- موقع پاک کردن سبزی، زنتان را تنها بگذارید تا بتواند در آرامش و با تمرکز، سبزیها رو پاک کند.
9- موقعی که خانومتان در حال پاک کردن شیشه ها هست از پشت شیشه شکلک دربیارید تا خستگی اش در برود
من از همینجا از همهی آقایونی که اینقدر تو خونه به خانوماشون کمک میکنند، تشکر میکنم.
نشر دهید تا همهی مردان به وظایف خود آشنا شوند.
(sm120)
(sm50)
قبول نکرد سجاد ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن ها نمی ميرند
زن های عاشق سرگردان می شوند
درون زمان ، اتاق ، خانه ، می مانند
زن های عاشق بسترشان پهن می ماند
آغوش شان باز ...
زن های عاشق نمی ميرند
تنها چشمان شان را می بندند
نفس نمی كشند
قلبشان را نگه می دارند
تا چشمان تو باز بماند
نفس های تو را بشنود
و قلب تو بزند
زن های عاشق سرگردان می شوند
حول و حوش جهان يک مرد
" وداد بنموسى "
ترجمه : بابک شاكر
نه اولین کسیه که تاحالا قبول نکرده جلب انگیز ناکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید هنوز سر نزده به اینستاش ... خیلی دلشم بخواد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری (sm176) اره قبول کرد برات میفرستم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبتای درگوشی نداریم اینجا ها (sm98)
بعد عمری میخوام اواتارو عوض کنم کسی سمت این اواتار قبلی نره چون موقته (sm120)(sm59)
(sm173)نقل قول:
(sm120)
شیش دونگش مال خودت (sm70)نقل قول:
امین یه کار بگم انجام میدی ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بد خو گرفتم باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها حس ِ بدی با دوستان دارم
با دوستانم حالتی"دامن کِشان" دارم
آنقدر مُردادم که حتی در یخ ِ بهمن
انگار طرح ِ جامع ِ خُرماپزان دارم!
در من کَسی افتاده مثل ِ "من نمی فهمم"
یا حرف های مبهمی تووی دهان دارم !
یک جنگ ِ اغلب،نامقدس یا مقدس تر
با دشمنان ِ فرضی ِ این داستان دارم
این داستان،چیزی ندارد جز همین شاعر
یک ناصر ِ دلواپس ِ نامهربان دارم
یک چند وقتی می شود با فحش می خوابم
حتی مرتب میل ِ به زخم زبان دارم
تا ظهر می خوابم که شب بیدار بنشینم
چون تووی دنیای مجازی میهمان دارم
یک مُشت آدم که نمی بینم،-همین خوب ست-
گاهی خودم مهمانم و یک میزبان دارم
فردای شبهای سگی از روی بیکاری
تووی خیابان،گوشه ی چشمی به نان دارم
گاهی دقیقا" گوشه ی چشمم به بعضی هاست
گاهی شدیدا" مشکل جا و مکان دارم !
اصلا" سیاسی نیستم،
اهل دموکراسی
نه مشکلی با شرق تا غرب جهان دارم
من حزب ِ بادم،دست ِ کم حزبِ سَر و سینه
بنده اصولا" اشتیاق ِ گُفتِمان دارم
با الکل بالای صد در صد نمی مستم
گاهی فقط هنگام خوابیدن تکان دارم!
این روزها قلبا" ارادتمند خیامم
اما به جای کوزه،گاهی،استکان دارم
چیز زیادی در بساطم نیست،غیر از این
باور کُنی یا نه؟! فقط،یک ذره"جان" دارم
ناصر ندیمی
(sm50)
بفرمانقل قول:
کلیپ کنسرت رفتن محسن رو داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار قبلیم بود ؟ میتونی طویلش کنی ؟(sm120)
یعنی از پهنا کشیده شه
امین و اکبر راستی یادم رفت بگم (sm120) دست گلتون درد نکنه (sm10)(sm10) دانلود زدم فیلمارو دوتاشم دیدم دیگه افتادم دنبالشون . ای مووی دیشب دوتا گذاشتThe Long Goodbye با Only Angels Have Wings میخوام بزارم دان اگه دیدین بگین خوبه یا نه ؟ (sm120)
قبلیا عالی بود
ادم کلا یه حس باحال بهش دست میده انگار خیلی فیلمسازی متفاوت بوده ... یه جورایی فان بوده (sm120)
اونم با تو خو گرفته (sm120)نقل قول:
نع (sm120)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm50)
ارو رو دیده بود کاور فصل اولشو خدایی مث اون شده بود دود سبز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
این ارو نمودا فصل سه انقد طول کشید (sm120)
نوید چطوری ؟یغما بلاکت کرده بود ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو کم مونده عوامل پشت صحنه هم با یه نقاب نقش افرینی کنن اونا هم (sm2)نقل قول:
وقتی زن نیستی حق نداری راجع به این چیزا صحبت کنی چون زن نیستی..قرار نیست چون از اسلام و خدا و کلا خودت و زمین و زمان بدت میاد امین جان مشکلات دختر نجیب تو این جامعرو زیر سوال ببری..من به خودم شک دارم؟مگه املم مگه بیسوادم؟من یه دختر تحصیل کردم که دارم تو این جامعه زندگی میکنم..میخوای به دین فحش بدی مشکل خودته اسلامو قبول نداری بازم مشکل خودته فقط لطف کن توهین نکن..این یکیو برنمیتابم دیگه..نقل قول: