آرسنال - دورتموند(sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرسنال - دورتموند(sm155)
منم هیچوقت نگفتم مافیاست یا باندبازی و.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفم این بود از جایگاه , موقعیت و ابزرای که در اختیارش قرار رگفته داره سواستفاده میکنه و در یه جهت میره جلو
اختلاف نظر همیشه وجود داره طبیعی هم هست اما قضبه دو طرفست من میگم چرا همیشه چیزی که فردوسی پور فکر میکنه درسته باید اخرش بهش حکم داده شه؟؟؟
قبول کن تو این سال ها هر جا هر موردی رُ خواسته افکار عمومی رُ به اون سمت برده و موفق هم بوده اتفاقا
راجع به مورد دوم هم بگم اره تا حدی درسته ولی به نظرم دلیل مهم ترش اینه رفته سراغ چیزایی که واسه مردم جذابیت داره رفته سراف مسائلی که همه دوست دار بشنون و بیینن
ضمنا اون حهت دادن به سلیقه هم نباید فراموش کرد.
از همه اینا بگذریم 15 سال این برنامه داره روی انتن میره ثمرش واسه فوتبال ما چی بوده خداییش؟؟
الان بیشتر تبدیل به یه جور شو شده! یه نمایش قشنگ و جذاب تلویزیونی!
سینجول خوبی؟
در حد مبتدی بخوام یه جمله رو رو کاور طراحی کنم باس چه کرد؟
عکس و متن رو بدم عایا (sm25)
حامد (sm25)
چه خلوت شد بذارید تاپیک یه کم نفس بگیره (sm132)
یچی لو بدین بخندیم دگ(sm70)
(sm3)
فرانسه 25 لهستان 15
ست دوم 15 15
لهستان و اشتباه زدم.آلمان
(sm70)
عجب بازی شده..5 تا گل
ست دوم رو هم فرانسه زد
ارسنال (sm2)
فسیل (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسنال خیلی داغون امسال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه اول ریده بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خریداش خوب بود نه خوب بازی میگیره از بازیکنا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه سوتی ندن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بازیکناش بد نیست ولی تیمش ریدمال بازی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال هم بد بازی میکردن (sm70)
بازیکناش که خوبن خدایی از دورتموند پرستاره تره (sm70)نقل قول:
ولی خب ببین مثلا دفاع میخواستن + هافبم دقاعی رفتن دروازه بان خریدن و وینگر (sm120)
پارسال بهتر از امسال بود من 4 بازی ازش دیدم افتضاح بوده اقا افتضاح خود حسینم اعتراف کرده (sm70)
بالاخره فردا چه آلبومی میاد معلوم نشد؟
فرانسه آلمان 3 0
از پوست نارنگی مدد (sm50)(sm50)(sm50)
میلاد ترابی مهمان امشب برنامه ساعت 25
- (sm50)
چیکار کنم واسه دانلود از اپلود باز انقد صفحه وا نشه با هر کلیک؟
اکانت بخر (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه adblock plus pop-up رو نصب کن رو فایر فاکس و از تو اپشن بلاک آل پاپ آپ رو انتخاب کن سایتایی هم که نیازی داری پاپ آپ براشون فعال باشه از قسمت اد یو ار ال اضا فه کن گزینه الو پاپ آپ رو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتاد؟
(sm98)
- (sm25)
متوجه نشدم این افزونه رو از کجا باید اضافه کنم؟
add-ons میدونی کجاس؟ برو اونجا get add-ons رو بزن این اسمی که گفتمو سرچ کن
میلاد ترابی اومد(sm27)
چرا اینو سرچ میکنم پیدا نمیکنه؟ adblock plus pop-up
فقط اینو پیدا میکنه adblock plus
همینهنقل قول:
ادبلاک پلاس واسه فایل های فلاش پلیرهنقل قول:
ماهی ِ قصّه های نیمه شبم
سرم از درد داره می ترکه...
(sm50)
ور نزن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]