02 ماه پیش یه پاکت مگنا قرمز رو انداختم سطلِ آشغال تا 01 ماه خوابم نمی بُرد . . . (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
02 ماه پیش یه پاکت مگنا قرمز رو انداختم سطلِ آشغال تا 01 ماه خوابم نمی بُرد . . . (sm81)
من از زمانی که پدربزرگ جلو چشام تموم کرد واقعا ی ادم دگه ای شدم (sm172)
از صبح تا شب ب این فکر می کنم دنیا چقدر مسخره هست و بعد مرگ انسان چی می شه(sm50)
خب دلم سوخت برا سیگار . . . (sm2)
ساسی با مگنا قرمز هستم ها . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بعدش جایی هست . . . امید وارم خوش حال و راحت باشه . . .
اگرم که نیست . . . آرومِ . . . آروم . . . (sm50)
عجب مستی شدیم . . . جایِ تمامِ رُفقا خالی . . . (sm50)
تو صندوقِ عقب . . . .یه مستِ لا یعقل . . . (sm50)
لا یعقل . . . بی اندیشه . . . (sm74)
03 ساعت . . . لا یعقل . . . (sm59)
صادق واحدی پلی . . . (sm50)
. . . خالی کردن رویِ فرشته گانِ هر جایی . . . (sm27)
الان فکرم شده بعدش هست یا نیس!!!!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Silver و دیگر هیچ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت حق میدم رفیق تا چند وقت اوضاع و احوال روحیت به همین روال پیش برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من به تو یه نکته دوستانه تو این دنیا انقدر برنامه برای حال خرابی آدم هستش که آدم بخواد بهش فکر کنه جز اعصاب خوردی و افسردگی چیزی براش نمی مونه به خصوص کشور خودمون که تو هر طرفش را ببینی دست کمی از تیمارستان نداره.
من هم نمیگم دو دستی بچسب بی این دنیا نه ولی میتونی از اون چیزهایی که داری لدت کامل ببری کلکسیون هایده ات را باز کن فلاکس چایی بزار کنارت با یه شکلات تلخ بزن به بدن لذت دنیا را ببر.
مرگ برای همه هستش اگر هر کدوم از مردم بخوان بشینن غصه بخورن که آخرش مرگه و آخرش فلان اینا همه افسردگی گرفتن.
وقتی کارت درست باشه که هستش وقتی خودت بدونی درست داری زندگی میکنی که میکنی اکثر اوقات حالت خوبه (sm127)(sm10)
ممنونم رفيق(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم ،بايد از چيزاى حتى کوچک لذت برد هرچقدر بعضى وقتا کارساز نيس(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یادت میاد این شکلک (sm51) را معروف کردی حالا تحویل بگیر (sm2)
لیلی تو بگو،حرف بزن،نوبت توست
بعد از من و جان کندن من نوبت توست
(sm50)
گیتار سولو بسیار دوس می دارم(sm50)
یه آرامش خاصی ب آدم می ده(sm50)
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلکم هادی زیاد میذاشت (sm222)
روح هادی شاد(sm74)
(sm169)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستندی که می خواستی رویِ یوتیوب کامل هست . . . کیفیتش هم بد نیست . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسرو شکیبایی . . . (sm127) (sm50)(sm127)
سیگارِ بهمن کشیدنت ، با بهروز وثوقی ، نا بودم کرد . . . (sm50)
بهمنِ سافتِ قرمز . . . روشن . . . (sm50)
مرسی صابر دمت گرم(sm127)
بهمن با پاکتِ هارد گیرم نمیاد . . . (sm81)
بی اِمکاناتی در جنوب . . . هر چی اِمکانات این کشور داره مالِ شماله . . . (sm81)
تو جنوبی ای ، من جنوبی ام . . . (sm50)
اینقدر پول پای دود نده دیوث(sm74)
امکانت در شمال فقط مازندراننقل قول:
گیلان که ب فاک رفته هس(sm81)
بهمن پاکتی 1500 . . . هُما پاکتی 1000 . . . (sm81)
نقل قول:
بهمنِ قرمز و دیگر هیچ . . . (sm50)
البّته مارل برو چیلتر پلاسِ اِکسترا هم عالیه . . . فقط گِرونه . . . (sm50)
این مجموعه بی نظیره اونم ب معنای واقعی و بی اغراق(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر سیوکسی . . . (sm50)
جریانِ این سس شرا چیه !؟ (sm29)
بهنود یا فرنازمون؟(sm50)