ممر تکونی بده به خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر تکونی بده به خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
ها گرفتمنقل قول:
خب خوبه دیگه احتمالا راضی هم میشه پس
به نظر من تو هوا بزنینش و الا همچین شرایطی دیگه پیش نمیاد..این عملا لقمه امادست دیگه (sm70)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راضیم به هر چه تو می خواهی (sm50)
ظهر جمعت بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد عشقی کشيده ام که فقط , هرکه باشد دچار می فهمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد معنای غصه را وقتي , باخت پای قمار می فهمد
هرقدم دورتر شدي از من , ده قدم دورتر شدم از او
علت شک سجده هايم را , مُهر رکعت شمار می فهمد
امید صباغ نو
(sm50)
(sm120)
از این برکه باید یه دریا بسازیم
یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
(sm50)
قبل رفتن نخواستي حتي , يك دقيقه رفيق من باشي
ارزش يك دقيقه را تنها , مجرم پای دار میفهمد(sm25)
(sm100)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm120)