اردو بین المللی زدیم ، سپیده هم تور داره قرار گذاشتیم بیاین اینجا نمیارمتا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اردو بین المللی زدیم ، سپیده هم تور داره قرار گذاشتیم بیاین اینجا نمیارمتا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپیده رو میکنیم مسئول اشپز خونه (sm120)
خودت چی دوست داری؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش کار سختارو بدین بمن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابانقل قول:
ملي رو ميذاريم آشپزخونه (sm2)
غلط کردی ، سپیده منشی منه (sm120) اشناس با روند کاری (sm120)نقل قول:
من خودم شخصا اولین قلیان سرا رو میزنم با مدیریت محدود خودم
غلط کردم هر چی تو بگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دست تو یه لیوان ابم نمیدم (sm120)نقل قول:
مهمان وی ای پی من شدی (sm2)نقل قول: