ی سر الکس داشتیم تو باید بری بشی س.کس الکس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ی سر الکس داشتیم تو باید بری بشی س.کس الکس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm120)نقل قول:
منکه گذاشتمش کنار ولی الان که اینهمه استقبال میبینم شاید چندماه دیگه باز یه کاره جدید درست کردم
حق منو خوردن من دارم اینجا نابود میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای میلاد خجالت نمیکشی اسمت در کاور است ولی تبلیغ نمیکنی؟(sm2)
مافیای موسیقی نزاشت اون کار در زمان خودش منتشر بشه و ضربه ی سنگینی به ما زد ... (sm120)
اخ گفتینقل قول:
حالا قرار یه ریمیکس حرفه ای درست کنی حداقل تا دو هفته دیگه هم آمادش میکنی به اسم HotMix
قراردادش رو هم امضا کردم ...
اون زمان پخش میشدخودشم بود و باهاش حال میکرد
به مناسبت 22 بهمن منتشر میکنیم کار رو ...