سپیده پیشنهاد منشی گری منو اگه رد میخوای کنی برم با کادر مجرب خارجی بیام رو کار (sm2)بلوند (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سپیده پیشنهاد منشی گری منو اگه رد میخوای کنی برم با کادر مجرب خارجی بیام رو کار (sm2)بلوند (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه يه كار ديگه ميكنيمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه تايپيك جداگونه ميزنيم جفتشون رو ميفرستيم اونجا
الي خبر ميذاره واسه سينجول
سينجول اخبار رو 510 و كيفيت فول اچ ادي بهش تحويل ميده (sm2)
میگن تو چرا باید بیای بخش من این همه ادم اخه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا به این خوبی حیف من بخدا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو منو صدا کردی حالا میگی کارم نداری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باید ممر رو بزاریم با اون گام جدیدی که تو موسیقی کشف کرده همه رو صدا کنهنقل قول:
سپیده رو اصلا اخراجش کنیم میخواد از زیر کار در بره (sm120)
من دارم الان تور فنلاند میچینم به میزبانی خونه تو حرف نزن(sm120)نقل قول:
من صدات نکردم که هی خودتو میچسبونی به بخش روابط بین الملل (sm120)سپیده اشتباهی پیچت کرد (sm120)نقل قول:
نه اونجوری هر روز میخواد مشتی ماشالله رو زنده اجرا کنه واسمون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]