قربونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بنم كرده پيج اصليش
چطور ؟ ادمينش شدي ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
قربونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بنم كرده پيج اصليش
چطور ؟ ادمينش شدي ؟ (sm120)
داشتید بحث میکردید (sm2)
هنو نفهمیدی ملی این بحث پایانی نداره هیچ به جمع بنده هم نمیرسه (sm2)
ازادی تو نظر شما یعنی یه دختر بگه چادری و توهین بشنوه.خوش باشین بچه ها..واقعا خوش باشین(sm27)
والا (sm2) دهن سرویسا به هرکی رسیده یه پارت دادن بازی کنه (sm120)نقل قول:
نه بابا ادمینی چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیجش دست خودش مگه نیست ادمینش بن کرده بود یا خودش (sm120)
حالا این خوبه ، تو د ومپایر شهربازی رو دیدی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدونم دست خودشه يا نهنقل قول:
اصن نميدونم سر چي بنم كرده
(sm172) داريوشم همينطور (sm2)سگ تو روحشون بره
(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
داریوش (sm77)
تو چطور زنده ای هنو ؟ منو محسن بن کرده بود افسرده شده بودم این اخرا میخواستم خودکشی کنم معجزه شد فیس محسن ترکید (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گفتيد چرا تورم مياد پايين (sm120)
(sm120)شما بفرما اوستادنقل قول:
(sm77) (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) فكر كنم توطئه ي اسرائيل باشهنقل قول:
فقط شما نجیب نیستی مالی خانم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم قضاوتی نکردیم و حجابم چیزی که در اختیار هرکسی
من وارد اون بحثا هم نشدم و وقتی تو میگی انتخابم من بهش احترام میذارم و ابدا نمیگم چیز خوبیه یا بده همه خونواده من پشت در پشت از شما مقید تر بودن و هستن به این چیزا
اما وقتی اومدی میگی حجاب ما واسه این خودمونو از چشم بقیه بپوشونیم خودت اول داری به جنس مردا توهین میکنی و از اون طرف رسما میگی همه نگاه ها به جنس زن نگاه ابزاری!!
توهین یعنی چشم هیز خوندن 50 درصد اجتماع...توهین یعنی این که هر کس مخالف حجاب تو فرهنگ بی ناموسی بزرگ شده اینا عین عبارت هایی که خودت به کار بردی مالی خانم!
ما عسلامُ قبول نداریم ولی بی ناموس نیستیم...بی شرف هم نیستیم!(sm50)
اگه ميدونستم از شما ميپرسيدم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
اره بابا یه همچین جان بر کف هایی هستیم در راه محسن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
خواهش میکنم ارمین جان (sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه که فیلمسازی فان بوده! بذار بگم راز موفقیتشون تو راحت حرف زدنه و این که زندگی جریان داره تو بیشتر کارا و همین باعث میشه بعد این همه مدت هنوزم کار کنه و حس خوبی واسه ادم داشته باشه چون فیلما چه با ساخت هر چند ساده دارای مفاهیم انسانی عمیقی هستن (sm111)
البته من فیلمایی معرفی کردم که همه این طور باشن و الا فیلمایی هم هست به قول دوستانمون هنراستعلایی و از این صوبتا که ظاهرا فیلمای جدی تری هستن ولی خودمونی بگم بیشترشون هیچی نیستن (sm120)
اما در مورد این 2 فیلم خب هر دو فیلمای متوسطی هستن و از مثلا هاوارد هاکس فیلمای خیلی بهتری هست نسبت به اون اولی!(sm98)
یه سوال از هچکاک چیزی دیدی یا نه؟؟(sm120)
این ممر خیلی باحاله هر ۲ ساعت یه بار یه پست میده روح مارو شاد میکنه (sm2)
همچنان ویپلش (sm88)
تو که کلا روانشاد هستی. مختم که یخ زده جدیدانقل قول:
نرینی
(sm50)
نه مثه اینه ؟ (sm120)نقل قول:
د ومپایر دایریز نه ولی نویسنده شش فهمیدیم مخش خله جدیدا (sm2)نقل قول:
سجاد همین الان اواتارشو عوض کرد ؟ چرا فالوتو قبول نمیکنه ؟؟ (sm81)
ا الان چک میکنمنقل قول:
منظور منم دقیقا همین بود منتها شیوه بیانم با مغزم همکاری نکر گفتم فان (sm2) خیلی ساده در عین حال جذاب شده فیلماشون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکاک فقط اسمشو شنیدم (sm25)
فالو رو رد داده بود کنسل کرده بود ، الان باز فرستادم ببینم قبول میکنه دوباره
(sm120) کلا اینا شروع کنن بگیره تا عنشو در نیارن ول کن نمیشننقل قول:
يكي از عواملي كه باعث ميشه تورم افزايش پيدا كنه اينه كه كالاها و اجناس و در كل خدماتي كه توليد كننده ها ارائه ميدن مياد پايين ولي در مقابل تقاضاي خريداراي اين كالاها و اجناس افزايش پيدا ميكنه. مثلا مردم فكر ميكنن كه قيمت سيب زميني كم كم ميخواد بره بالا پس همه هجوم ميارن تا سيب زميني بخرن. از اونور اون كسي كه سيب زميني عرضه ميكنه به اميد ِ اينكه بازم قيمتا ميره بالاتر سيب زميني رو احتكار ميكنه و تو بازار نميفروشه. پس سيب زميني كم ميشه. يعني عرضه مياد پايين و تقاضا ميره بالا
الآن توو مملكت ِ ما يه چنين اتفاقي افتاده.
ولي الان كه تورم داره مياد پايين دليلش اينه كه مردم ديگه پولي ندارن كه چيزي بخوان بخرن. مردم ندارن كه بخرن (sm172) اينم نتيجه ي اينه كه با بالارفتن تورم پس انداز ِ ملت كم كم داره مياد پايين
واسه همين نرخ ِ تورم داره مياد پايين
اين پايين اومدن تورم دردي رو دوا نميكنه. فقط مردم دارن فقيرتر ميشن
(sm2)(sm2)همينجوري حوصله م سر رفته بود توضيح دادم (sm2)
آندرانيك (sm74)
فکر کنم گفته بودی زآنر مورد علاقت تریلر و جنایی معمایی و ایناست!!نقل قول:
خب بهترین نسخه ای که بخوام واسه تو پیشنهاد بدم با توجه به سلیقت قطعا هیچکاکه (sm50)
فعلا با اینا شروع کن ببینیم چه میشه!
Rear window 1954
The wrong man 1956
Vertigo 1958
Psycho 1960
این اختلاس چند..میلیااااااردی ای ای ای ای (sm2)نقل قول:
(sm2)ممر حس ميكنم آخرين كارم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخوام واسه كاور روزنامه كيهان رو انتخاب كنم
همتون ميريد اوين (sm2)
از من به عنوان مشاور هنری کمک بگیرید ، مغز و سلیقه ی خوبی دارم (sm59)
اره بیشتر فیلم این سبکی میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا مدا (sm10) امشب دان میکنم ببینم چطوریه ... همه از کارای هیچکاکه ؟
گل رئالو افساید گرفت (sm120) بنزما و رونالدو هرچقدر میخوان سوارزی بزنن نمیشه (sm2)
(sm2)مرد خیابانی مرد اوینی نشه صلواتنقل قول:
(sm50)