البتّه جریانِ شون که مهم نیست . . . منظورم اینه که پولش از کجا میاد !؟ (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
البتّه جریانِ شون که مهم نیست . . . منظورم اینه که پولش از کجا میاد !؟ (sm54)
دیوث من که هم جنس گرا نیستم . . . (sm2)
رفیقم هم جنس گراست . . . (sm50)
دیوث می دونم بهنود کراش داری(sm51)
خوش بحال خودتو رفیقت(sm59)
چمدان های دلار صادراتی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی شب باهاش بودم تویِ خیابون همش می گفت : عجب پسرِ خوش گِلی . . . (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
از مویِ سبزِ پشتِ لبِ دوستِ لزبینم . . . (sm50)
توییتر زیاد نمی ریا!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کراش = علاقمندی
امشب آپارات
درباره سیمین بهبهانی و منصوره حسینی
(sm51)
امیدوارم بتونم ضبط کنم(sm25)
(sm172)
کاش واقعا اینطوری بودنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نه بی تو سکوت
نه بی تو سخن
به یاد ِ تو بودم
به یاد ِ تو من
ببین غم ِ تو رسیده به جان و دویده به تن
ببین غم ِ تو رسیده به جانم ،
بگو چه کنم…
(sm50)
بچّه ها هیچ کدومِ تون این فیلم رو دانلود کردید !؟
از فایلِ زیپ خارج میشه !؟
ساسی دانلودش کرده ، براش از زیپ خارج نمی شه .
می خوام به بینم اگه مشکل داره دو باره آپش کنم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
american sniper
ارزش داره دو ساعت بشینم اینو ببینم؟
یه چند وقتی میشه با بهترین رفیقم تو دنیا صحبت نکردم و رابطه قطع شده
امشب میخوام باهاش یه گپ کوچیک بزنم کمی حالم بهتر بشه (sm50)
تتلو هیچکسو دیس کرد (sm3)
لطفا یه جواب بدین به مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادم که نیست نظر بده (sm27)
نقل قول:
تمامِ فیلم های کلینت ایست وود ارزشِ دیدن دارن . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت . . . هر وقت که تو باشی جشنه . . . (sm176)
وای که این واژه ها لالند در پیش تو . . . (sm127)
آره . . . هادی هم مثله همه خیلی گرفتارِ زنده گی شده . . . امید وارم هم تو و هم هادی بیش تر بیاین . . . (sm19)(sm19)
نمیدونستم کارگردانش کلینت ایست ووده (sm74)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از لطف و بزرگواریت بابک جان و امیدوارم روزگار بر وقف مرادت باشه و بیشتر به ما سر بزنی و از بودنت لذت ببریم(sm10)
استاد متاسفانه ریالی دو آتیشه هستن(sm50)نقل قول:
صابرجون پارت 2و 4 ارور می دهنقل قول:
- (sm50)
(sm50)
خسته و دربدر از زخم حسادت
هر دو دل شکسته مرگ صداقت
نارفیقان را ببین خنجر بدست
در کمین نشسته با نام رفاقت.
(sm50)
یاد فانوس های قدیمی تلخ روزگار(sm50)
اوضاع کمی بهتر شد
(sm50)
خسته شدم (sm50)
Me Too