ویزای فنلاند بهش نمیدن به روش نیار باید بزاریمش تو چمدون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ویزای فنلاند بهش نمیدن به روش نیار باید بزاریمش تو چمدون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یادم نبود من ممنوع الخروجم (sm2)
از یه دو روز قبل پس باید پیاده راه بیوفتن به پرواز برسن با این حساب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)من خودمو يه لحظه تصور كردم جاي اونا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم استقبال خیلی مهمه (sm120)نقل قول:
نوید یادته این شعرو گذاشتی گفتی ملودی بساز واسش (sm120)
روسری فهمیده دارد صبر من سر می رود
نم نم و بــا نــاز هی دارد عقب تر می رود
دست نامریی باد و دسته های تار مو
وای این نامرد با انها چه بد ور می رود
..
شاعرش در دسترس نیس؟
برات عکس میفرستیم نگران نباش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مهمون نوازی(sm120)نقل قول:
آرههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين سپيده گفت اين چيه (sm59)
الان پيداش ميكنم
فنلاند منتظر ماست بیا تا برویم ...(sm2)نقل قول: