هادی باز کسی رو باردار نکردی؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی باز کسی رو باردار نکردی؟(sm2)
چه کرده بود با پاچه های مردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین گفتی باردار اینو یادم افتاد رفتم دکتر عوض کرد برام
(sm46)
(sm2) نکن بابا شوخی نکن اینا الان باورشون میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دکترت خودش نگفت من چی با خودم فکر کردم اینارو با هم نوشتم برات؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی درصد فکر کن باورشون بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ آخ آخ یه فیلم دیدم دیروز 4 تا خانم یک آقا ، جادوانه است صحنه هاش ، دکوپاژ و میزانسن و طراحی صحنه و بازی بازیگرا مثل 12 مرد خشمگین بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجله داشتم ، فقط بهش گفتم اینارو من رفتم بگیرم طرف بهم نداده گفته همشون یکی به حساب میان یه خورده دور و برش رو نگاه کرد یه نسخه ی دیگه نوشت که اینارو راحت بهم دادن فقط 4 تا بودنقل قول:
با این اوصاف باید جای فیلم فرهادی میفرستادنش اسکار(sm2)نقل قول: