(sm120)چرا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تک آهنگ خوبه به خاطر شعرش صدا می کنه اگه ملودیش خوب باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)چرا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تک آهنگ خوبه به خاطر شعرش صدا می کنه اگه ملودیش خوب باشه
اینم بده ببینم چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقلی رو که مطئمنم داره (sm2)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا از من بردار تازه پول هم ازت نمیگرم از این هم بهتره (sm120)
صوابش مهم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینزی لوهان بازیگر مشهور ۲۸ ساله هالیوود اعلام کرد که دین اسلام مشرف شده است.وی با انتشار تصویری که در آن قرآن به دست دارد به هوادارانش توصیه کرده اسلام واقعی را بشناسند و به این مذهب روی بیاورند.(sm54)
تو چیزیم داری مگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معافیت تحصیلیمو با پارتی بازی گرفتم و فک کنم غیر قانونیه میترسم اقدام کنم بگرنم (sm2)نقل قول:
شرف داره به معافیت انسانی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دقیقا منظورت چیه کدومو جواب بدم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]