(sm2)من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت تر از اهنگ های فتلاندی نشنیدم تاحالا انگار دارن بالا میارن تو خوندن (sm70)
تا میبینی خلوته یه فخر میفروشیا (sm50)نقل قول:
من پایه حرفم رو دو تاش میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره نشونت بدم (sm2)
اتفاقا! سر آیینه کمی پایین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس چشمان تو در آینه ی ماشین بود
چشممان، گاه در آیینه تلاقی می کرد
عشق بین من و تو در شرف تکوین بود
روی ابروی تو اصلا خبر از اخم نبود
به نگاه تو دل مضطربم خوش بین بود
از سکوت لبت انگار عسل می پاشید
می چشیدم، گذر ثانیه ها شیرین بود
من حواسم به توو از همه غافل بودم
یاد من نیست که آن چندم فروردین بود
توی یک لحظه رسیدیم به مقصد...دیدم
معنی واژه ی طیّ الارض انگار این بود (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی این خیلی مسخره بود اصلا ربط داشت ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مثلا میخوای بگی ما فنلاندی ایم (sm120)نقل قول:
دیوث الان میگفتم اهنگ های لانا خیلی خوبه میگفتی دوست پسر لانایی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm59)میرم تو کارشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]