کلا فنی ها بدبختن(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا فنی ها بدبختن(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ظرفیتها بالاس اصلا نگران نباش پول بده صندلی بگیرنقل قول:
(sm70)همه بدبختن تو هم روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فنی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رتبم 11 هزار شده بود ، انتخاب رشته بلد نبودم و نمیدونستم اینا که جلوش نوشته کاردانی یعنی چی (sm81)(sm70)
حسابداری خیلی متقاضی داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمران بیشتر داره که (sm98)نقل قول:
من از 20 مرداد شروع می کنم به خوندن
(sm70)امسال نشه سال بعدنقل قول:
عمر طولانی ایشالا
کنکور سراسری 10 روز مونده به کنکور تازه رفته بودم تست بگیرم ، هنوز که هنوزه منو سوژه میکنن (sm2)نقل قول:
ریدید (sm2)
امید بده الدنگ (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]