(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
رفتم بیرون تو بارون دنبال دوز دخترم (sm171)
بله از البته جزو معروفتریناش هم هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگر پسندیدی چند تا دیگه فیلم ناشناخته ترم داره که معرفی میکنم بهت
بعدم میریم واسه تجربه فضاهای دیگه (sm176)
تچکر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه بده (sm50)
اواتارو امضات چه شیک به هم میان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آندرانیک (sm77)(sm74)(sm81)
قسمت نمیشه انگار (sm50)
بازم برف (sm79)
قربانت (sm10)نقل قول:
والا هیچ کدومو ندیدم
امیر یه مدل جدید اسکرین شات از ویدیو یاد گرفتم بگو بت بگم بعدا .. (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیگاه اینو ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن شب پیش دیدم زلاتان لیگ قهرمانان اینطو زد خوشم اومد .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشتشو بستی جلوشو چتری شونه کردی ؟ (sm2)
(sm77)
(sm2) نصفه شبی دارم میخندونمتون بده دیوسا ..
جدیدا نت مخابرات تخمی ترافیک میخوره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان با 50 مگ مونتده بود زدم رایگان وارد شدم ..
(sm27)
راحت بخواب ای شهر ! آن دیوانه مرده است
در پیله ی ابریشمش پروانه مرده است!
در تُنگ، دیگر شور دریا غوطهور نیست
آن ماهی دلتنگ، خوشبختانه مرده است
یک عمر زیر پا لگد کردند او را
اکنون که میگیرند روی شانه، مرده است
گنجشکها ! از شانههایم برنخیزید
روزی درختی زیر این ویرانه مرده است
دیگر نخواهد شد کسی مهمان آتش
آن شمع را خاموش کن! پروانه مرده است...
امیر پرسیدی فتوشاپ بلدی گفتم تا حدودی منتها نمیدونم تو زود رفتی من دیر جواب دادم ندیدی فک کنم (sm120)
نامحدود بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)نقل قول:
اخه من داشتم خوب بود قیمتشم عالی بود برداشتنش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها (sm120)نقل قول:
دو روزه فیس وا نکردم ..
4
همه میدونیم 4 تا خوردین بیخیال میگذره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا من نمیدونم امتیازاتو میگی (sm59)
اگر کسی شبِ سرما
به ابرها زد و گم شد
مرا به یاد بیارید ...
(sm27)
کاش میخوندش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه خب میزدی دئوث
غلومی در اون شب هیجان انگیز :
موزیک باران آلبوم رو لو داده !!!! (sm2)
هواردارن بارسلونا به دلیل سر دادن شعارهایی که رونالدو یک مشروب خوار است باشگاه را در معرض پرداخت جریمه قرار داده اند.
سینجول تو یه عکس همزمان ۳ مدل مو رو به نمایش گذاشته (sm2)
تو غلط کردی عکس خودتو گذاشتی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه رو نپیچون حالا اونا به کنار لاقل بگو چرا اینجوری نیگا میکنی (sm120)نقل قول:
1-Frozen
2-Lose yourself امینم
3- Skyfall ادل
4- My Heart Will Go On celine dion
یکی اینا رو بم برسونه (sm9)
چشم هایم را در خشم فرو می برم ..
شاید از ترس هم که شده نگاهی به سمتم بدوزی ..
(sm50)
میخواهم به چشمانت که سگ دارن زل بزنم
اما مدل های موهایت چنان موج دارن که گویا هر لحظه ممکن است غرق شوم (sm50)