(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
(sm50)
چون بزرگترم باید هر حرفی رو که شنیدم ازش رد بشم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فخر فروشی کردم ؟ فقط دیدم بحث تهران و شهرستان بالا گرفته ، گفتم تاریخ مصرف این حرفا گذشته
اون دختره هم خودت شاهد بودی چی گفت . بچه دارم میخوام بهش بندازم !!!
منم گذشت کنم ؟
10 تومن دادم لاینس f- secure خریدم کار نمیکنه (sm172)
احسان خیلی گیر میدی به بعضی مسائل ، امین شاهده مسائل خیلی بدتر از اینا رو اینجا تجربه کردیم ، فقط باید گذر کنی
فضای مجازی همینه ، هر کی هر چی میگه ، بحث دیشب هم اصلا قضیه فخر فروشی و اینا نبود که تو بد متوجه شدی
من خودم رو یکی قفل کنم ول کن نیستم اما نه دیگه تا این حد که هی بخوام کشش بدم
ادامش نده دیگه اینجا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشا نقل نگیر از این حرف من
بذار اخرین پست باشه در این مورد
سپیده گفت اگر دلخور شدی همون وقت باید جواب میدادی نه این که بذاری سر یه ماجرا دیگه! هر چیزی به جای خودش...
بعد میلاد به شوخی یا جدی یه برداشتی داشته این همه دلخوری داره؟؟ توهین که نکرده تو بر میگردی این طور میگی خوشت نیومد یه کلام بش میگفتی و تمام
ادمی که سر شوخی باز میکنه باید اول پی همه جیُ به تنش بماله ... حالا 4 نفرم بر فرض کلفت حرف زدن بذار بزنن به درک اینجا مگه چی قراره ثابت شه؟؟؟
تمومش کن خواهشا تمومش کن دیگه ادامش نده تو این تاپیک (sm93)
آخه بار اول دومشون نیستکه ، منم فضای مجازی رو جدی نمی گیرم . خودت میبینی که با کسایی که چند سال از خودم کوچیکترن شوخی میکنم . اصن برام مهم نیست ولی دیگه نباید توهین بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان شما کوتاه بیا(sm10)
صلواتی ختم کنید