باشه من اصن دیگه وارد بحث ها نمیشم و دیگه اسپم بدم تو این تاپیک
روحیات من با این افراد سازگار نیست
اشتباه کردم
دیگه اسپم نمیدم تو این تاپیک
به اون دختره هم پخ دادم معذرت خواهی کردم
کره ما از خرگی دم نداشت
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه من اصن دیگه وارد بحث ها نمیشم و دیگه اسپم بدم تو این تاپیک
روحیات من با این افراد سازگار نیست
اشتباه کردم
دیگه اسپم نمیدم تو این تاپیک
به اون دختره هم پخ دادم معذرت خواهی کردم
کره ما از خرگی دم نداشت
خب وقتی میبینی همچین وضعیتی هست باهاشون هم کلام نشو ، دیشب هم با اینکه قضیه پیشینه داشته باز هم نشستی ادامه دادی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما یه پدیده داشتیم به اسم آراس قدیمیا اسمشو میشنون مو به تنشون سیخ میشه !
خدا رو شکر کن این بچه ها وقتی اشتباهی کردن و فهمیدن میان معذرت خواهی میکنن ، با همه این تفاسیر باز هم میگم این من و تو هستیم که باید کنار بکشیم از قضیه وگرنه تا آخر دنیا همیشه این بحث ها ادامه دار خواهد موند
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر ؟! (sm120)نقل قول:
تو یه ایمان داری 100 تا خر رو زین میکنه ! (sm2)
حالا ناراحت نشو (sm134)
ما اگه چیزی میگیم خریم نمیفهمیم تو به بزرگیت ببخش (sm25)(sm120)
یه بحث راه بنداز فضا عوض شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دعوا؟(sm132)
من که معذرتی ندیدم و دلمم نمیخواد کسی ازم معذرت خواهی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اندازه کافی سر کار دعوا راه میندازم و دیگه حوصله سر و کله زدن با این بچه ها رو ندارم
خلاصه ببخشید دیگه
تو این مدت زیاد اسپم دادم و سرتونو درد آوردم
همین پایین چنبره میزنم و شاهد بحث ها میشم
(sm50)
این حرفا چیه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]