(sm2)زشته دیگه اول صبح برو به کارت برس .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)زشته دیگه اول صبح برو به کارت برس .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون پستت که قبلا گفتی در مورد چشم پزشکی و اینا خوب بود واقعا ..
مثلا من قبل شم فک میکردم به چشم هم آسیب میزنه . ولی الان فهمیدم که چشم مال این نیست مال مانیتوره بیشتر خیلی زیاد هستم پشت مانیتور
اصلاً هیچ عوارضی نداره واینایی که میگن چشمو ضعیف میکنه و این حرفا ... از پایه و اساس غلطهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوارضش فقط لاغریه و ضعف جسمانی ... به بنیه اون فرد بستگی داره وگرنه هر روزم که خالی کنی پر میشه و دائم بری جلو آیینه دنبال عین تو کمرت و چشات باشی چیزی نیست
دایره المعارف مجمع اسی راهی بلدی از شارژ گوشیت برای خرید استفاده کنی
(sm77) مگه داریم مگه میشه (sm120) طرف یه گیلاس میره بالا گرم شه ، اگه بی حس بود چجوری تلمبه میزد (sm2) ببین ما رو تا کجاها بردی خدا بگم چیکارت نکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انزال زودرس هم نهایت با قرص فلوکسیتین حل میشه (sm120) بازم : خیاولتم که تخت ِ تخت (sm2)
(sm2)تاپیک استیج کسی نبود با یه عنوان گمراه کننده ریختن توش
از گوشی موشی سر در نمیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت میشه هنوزم z3 دارم (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگلشون کیه ؟ (sm2)ینی یه حس دخترونه ی سوسولی خاصی بهت میده (sm2)
نه منظورم از بی حس بودن همون شهوت بود مثلا تو کارتو انجام بدی ولی دیر ارضا بشی .. (sm2)نقل قول: