دیدم فضا سنگین شده ها (sm2) نگو واسه این بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدم فضا سنگین شده ها (sm2) نگو واسه این بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیگم اکثریت مردم درست عمل میکنن.همه ی حرفاتم قبول دارم.من فقط میگم هر کی اعتقادات خودشو داره تو هم اگه به اسلام اعتقاد نداری چون یه جایی قرار گرفتی که اکثرشون مسلمونن مجبوری تحمل کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا همه تو لاین و وایبرن (sm2) تو فروم چیکار میکنن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول تو که دستت تو کاره سنتوری رو نمیتونی 4k بدی بیاد (sm120)
ما هم فسیل شدیم اینجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم خواننده ها آدم مزخرفی هستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریم (sm120)نقل قول:
از کیون مبارکت 4k در آرم ..نقل قول:
برو ویدیو ابی رو بگیر .. (sm120)
اگه قانون قانونِ اونا نباشه مشکلی پیش نمیاد .. وقتی اعتقاد قانون میشه دیگه اتحه ی اون جامعه خوندسنقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مسلمونا دقیقا همون اسلامی رو قبول دارن که نظام بهشون یاد داده..
(sm2)نقل قول: