من نقد اول روخوندم گفتم خوب بود روزنامه اعتماد| علی ولی اللهی،نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نقد اول روخوندم گفتم خوب بود روزنامه اعتماد| علی ولی اللهی،نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی خوب بود دومی رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاها نمیدونم چی چی
عقده ای
ایقدر در نفهم بودن اصرار داره که حتی نخواسته ی تحقیق کنه ببینه اینا اسم شعرای صفا بوده و شده اسم اهنگ(sm2)
برخلاف اولی که خودش کامل حتی خود کتاب رو خونده بوده و نقدش کرده بود
دیوس ندیدم این سریالو ..
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوت FTP با Remote Upload اینکه FTP وابسته به یک نرم افزار مدیریت فایل هست که روی ویندوز نصب میشه و به یک سرور مربوط متصل میشه و اپلود فایل انجام میشه و سرعت خیلی پایینی هم دارد که این روش اصلا پیشنهاد نمیشه اما Remote Upload تو خود همون سایت اکانت می خرید در واقع لینک غیرمستقیم را مستقیم میکنه و انتقال میده به اپلود سنتر دیگری و اپلود فایل با سرعت بالا انجام میشه
دقیقن بخاطر همین میگم خاک تو سرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبین چرت و پرته(sm2)
کلا علاقه شدیدی به ژانر مزخرف درام داره الیاس(sm2)
کدامین یک از سریالایی که من معرفی کردم چرت بوده گوزمخنقل قول:
تشكر - اكانت گرفتم - يه سوال يه نرم افزار دانلود كه از cpu كم كار بكشه سراغ داريدنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرست : تو دختری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکند : idm
(sm120)(sm2)