دختر همسایه کلاس ششمه
لپشو کشیدم میگم عمو چطوری؟؟؟
میگه تو به عشق ما جـــــ ـــ ـــــ ــق نزن
نمیخاد احوال پرسی کنی!
عابرو دیگه نمونده تو در همسایه واسم :|
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر همسایه کلاس ششمه
لپشو کشیدم میگم عمو چطوری؟؟؟
میگه تو به عشق ما جـــــ ـــ ـــــ ــق نزن
نمیخاد احوال پرسی کنی!
عابرو دیگه نمونده تو در همسایه واسم :|
فرشته از شیطان پرسید: قویترین سلاح تو برای فریفتن انسانها چیست؟
شیطان گفت: به آنها میگویم »هنوز فرصت هست.«
شیطان پرسید: قدرتمندترین سلاح تو برای امید بخشیدن به انسانها چیست؟
فرشته گفت: به آنها میگویم »هنوز فرصت هست«
امسالم مثل هر سال بدون تو تموم شد.... امسالم گذشتو مثل هر سال حروم شد.....
امسالم مثل هر سال نیومدی تو پیشم....کمکم دارم از دوریت دیگه افسرده میشم.... خسته شدم از اینکه تنهایی بشینم تو کنج اتاقم هی عکساتو ببینمخسته شدمو میخوام یادم بره هستم من از همه دنیا دلگیرمو خسته ماین عیدو نمیخوام من عیدی ندارم این عید واسه من روز عذابه
عیدم مثل هر روز... هر روز مثل دیروز .... من حال دلم خیلی خرابهاحساس میکنم دارم دق میکنم اینجا این خونه یه زندونه دق مرگ شدمو میخوام این دنیا نباشهاحساس میکنم دیگه هیچ راهی ندارم من موندمو تنهایی با این دل زارم
میسوزمو میسازم من هیچی نمیگم اما عزیزم عیدو تبریک به تو میگم
(sm172)(sm50)
لقمان را گفتند : ادب از که آموختی؟
.
..
...
....
...
..
.
هیچ نگفت!
بعد از کلی تحقیق فهمیدن ساقه طلایی تو گلوش گیر کرده نمیتونه جواب بده!
ما يه خانواده ي مدرنيم
.
.
.
.
.
.
.
.
اگه رفتيم دم در خونه ي فک و فاميل درو باز نکردن وايبراشونو چک ميکنم اگه آنلاين بودن با نارنجک هاي چهارشنبه سوري طبق يک عمليات انتهاري وارد خونه ميشيم ..
مهمون اومده شوخي که نداره...
نفرین دخترای مجرد به همدیگه :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الهی كف پات هیچ وقت رنگ آسمونو نبینه
جمله سنگين بود صلوات ختم کنید
(sm50) این تاپیک بدون صابر / مجتبی / نوید ی تاپیک معمولیه (sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تو چرا نمیمیری؟ (sm25)
شماها یادتون نمیاد شایدم بیاد
یه مرحوم فری ترول بود استارت تاپیک زد
چه تاپیکی شد ها فقط ترول بود توش
تازه شاهکار هاشم هست
ترول سگ جعفر
ترول حاجی
خدا رحمتش کنه(sm50)
(sm93)(sm93)(sm93)(sm70)(sm93)(sm93)(sm93)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبای نازنین
احتیاجی به تسبیح نیست
دستانت را که به من بدهی
با انگشتانت ذکر دوست داشتن میدهم
دلم
رمان عاشقانه می خواهد
که تو آن پسرک سینه ستبرش باشی
و من دخترکی سر به هوا
که با تمام سر به هوا بودن هایش
به راه آورد تو
و دلت را
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری میگن هدف پسرا از دوستی با دخترا کارای خاک بر سریه ….
که انگار دخترا هدفشون از دوستی با پسرا
درک بهتر آرمان های انقلاب ،تکمیل استحکام رابطه حوزه و دانشگاه
و یافتن درمانی قطعی برای بیماران دیابتیه
همچین میگن پسرا برن سربازی مرد میشن،آدم میشن…
انگار قبلش حیوون درنده بودن…
گــوگــولیـــــــــــــا !!!
یه گوشـه نشستن درگیـر ابروهاشونـن!
چیکارشون داریــن؟؟
عرق نعنا از خانواده همون عرق سگیه . . . . . . . . ولی اون رفت پی رفیق بازی این نشست پای درسو مشقش!!
یه وقتایی از سرما دستام قرمز میشد
تا چشای قشنگت بهشون میوفتاد
دستامو میگرفتی و"ها"میکردی
و میگفتی: باز تو دستکشات
رو یادت رفت عشقم؟؟
ولی نمیدونستی که من
از قصد اونارو قایم میکردم...
چه لذتی داشت دیدنِ نگرانیِ تو
برای من
مگه جاتو تنگ کردم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفته شکیلا ایطور نیسش فقط روسری نمیزاره حجابشو کاملا رعایت میکنه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطیفه های لوس و قدیمی ـت خیلی رو مخِ... (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزیم که بهت میگیم که ماشالا تو کله ـت نمیره (sm25)
وقتی رفتی اجباری از دست لطیفهای منم راحت میشی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آره اصلیتی لاهیجانی داره (sm120)نقل قول:
فدات دادا ؛ ایشالله مشکل رفع شه دلشاد بیای پیشمون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منحرف عظما (sm70)نقل قول:
عمرا فهمیده باشن ؛ به رو نمیارن که الکی مثلا اونا هم آره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا باید یه مترجم آورد ترجمه کرد فارسی سلیستو (sm70)
فدا (sm127)
از منبع های اصلی میزارم براتون ، ولی خود این منبع ها روزی بیشتر از دو سه تا نمیتونن جک بسازن چطوری فکر میکنی من روزی بیست سی تا جک از خودم میسازم (sm70)
هدف فقط شاد کردن دلا هستش حتی واسه لحظه ای اندک ...
نقل قول:
فدا بشم داشی (sm127)
لطف داری عشقی (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
هیشکی خبری از مینا خانوم نداره ؟
راهو گم کرده ...(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن :سردمه
مرد :پاشو یه چیزی بپوش
زن :نه خیلی سرده
مرد :یه پتو بیار جلوی بخاری بنداز رو خودت
زن :نه اونجوری هم فایده نداره خونه پدرم که بودم موقع سرما مامانم منو بغل میکرد
مرد :همین مونده تا آخر زمستون مادرتو بیاریم خونمون..
کلید اسرار- شوهرنفهم .
قبل از ســـــ ـــ ـــــ ــکس...
دو طرف همدیگرو جهت در آوردن لباس کمک میکنن ...
بعد از سکـــــ ـــ ـــــ ــس...
هرکی لباس خودشو به تنهایی میپوشه
نکته اخلاقی:
در زندگی هیچکس کمکت نمیکنه مگر اینکه قصد گـــــ ـــ ـــــ ــاییدنتو داشته باشه...مطلب سنگین بود
یک هفته مرخصی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای شرح بدم واسشون؟ (sm120)
پشت چراغ قرمز تو مازراتي گرند كابريو نشسته بودم منتظر بودم چراغ سبز شه،..
يهو يه دختره با يه سانتافه اومد كنارم،. شيشه رو داد پايين گفت دلت ميخواد كيـــــ ـــ ـــــ ــرتو بذاري لا مـــــ ـــ ـــــ ــمه هام؟! هشـــــ ـــ ـــــ ــتادو پنجه ها؟!؟
ريلكس گفتم: چراكه نه بدم نمياد������
گفت پس دنبالم بياخونم ولنجكه،..
هيچي دنبالش رفتم خونش
تا عصر هفت هشت راه از كـــــ ـــ ـــــ ــس و كـــــ ـــ ـــــ ــون و مـــــ ـــ ـــــ ــمه كردمش،..
عاخرش داشتم ميومدم گفت هاني شمارمو بزن فردام بيا دنبالم بريم شام بعد تا صب همين برنامه س������������
گفتم باشه بده شمارتو برم خيلي كار دارم ديرمه!
گفت باشه عشقم ،.. راستي بيزينست چيه هاني؟!
گفتم ،.. هيچي نمايشگاه ماشين كار ميكنم،.. ماشينارو جابه جا ميكنم،.. اين مازراتي هم قرار بود ببرم كارواش شب مشتري بياد ببرتش كه با شما آشنا شدم،...������������
مادرش با خودش باهم گـــــ ـــ ـــــ ــاييده شد������������������������������������������
كليد اسرار: كـــــ ـــ ـــــ ــيرم تو شانست شاگرد نمايشگاهي ������������
پشت چراغ قرمز تو مازراتي گرند كابريو نشسته بودم منتظر بودم چراغ سبز شه،..
يهو يه دختره با يه سانتافه اومد كنارم،. شيشه رو داد پايين گفت دلت ميخواد كيـــــ ـــ ـــــ ــرتو بذاري لا مـــــ ـــ ـــــ ــمه هام؟! هشـــــ ـــ ـــــ ــتادو پنجه ها؟!؟
ريلكس گفتم: چراكه نه بدم نمياد😎
گفت پس دنبالم بياخونم ولنجكه،..
هيچي دنبالش رفتم خونش
تا عصر هفت هشت راه از كـــــ ـــ ـــــ ــس و كـــــ ـــ ـــــ ــون و مـــــ ـــ ـــــ ــمه كردمش،..
عاخرش داشتم ميومدم گفت هاني شمارمو بزن فردام بيا دنبالم بريم شام بعد تا صب همين برنامه س😘😘
گفتم باشه بده شمارتو برم خيلي كار دارم ديرمه!
گفت باشه عشقم ،.. راستي بيزينست چيه هاني؟!
گفتم ،.. هيچي نمايشگاه ماشين كار ميكنم،.. ماشينارو جابه جا ميكنم،.. اين مازراتي هم قرار بود ببرم كارواش شب مشتري بياد ببرتش كه با شما آشنا شدم،...😎😎
مادرش با خودش باهم گـــــ ـــ ـــــ ــاييده شد😜😜😂😂😂😁😁
كليد اسرار: كـــــ ـــ ـــــ ــيرم تو شانست شاگرد نمايشگاهي 😂😂
هیچ پل ارتباطی وجود نداره تا باهاش تماس برقرار کنیم آدرسُ بهش برسونیم... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه کفتر فرستادم هنوز برنگشته (sm172)
بزار تو خماریش بمونن وقتی سوال نمیپرسن(sm70)نقل قول:
باووو ینی دخترای اینجا هم شمارشو ندارن در مواقع اضطراری استفاده بشه ...نقل قول:
داش حسینم هم پیداش نی (sm172)
ﺷﺐ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻡ ﺑﺨﻮﺭﯼ .!!?!!?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
. .
ﺷﺐ ﺩﺭ؛ ﮔﯿﺎﻫﯿﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﻭ ﺩﺍﺭﺍی ﺧﻮﺍﺹ ﺯﯾﺎﺩ که باعث شفای ذهن منحرف شماها میشه.