دیشب 20 تومن پول سلمونی دادم دلم نمیاد برم حموم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب 20 تومن پول سلمونی دادم دلم نمیاد برم حموم (sm2)
(sm70) نه پس اونی که من گفتم 19 بهمن برای پیش دانشگاهیاس که میخوان کنکور بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دست پر رفته بودیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه متوجه نشدی خواهرم ، من از عروس خوشم میاد نه عروسی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز یادم نرفته منو نبردینقل قول:
احمد بابلی؟
اومده بودیم شهرتون نمیدونم چجور ولی از هر طرف میرفتیم می خوردیم به میدون حمزه کلا (sm2)
جان حاجی داری گیجم میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اینا دبیرستانی بودن مگه؟ (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]