پایان در ابتداست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پایان در ابتداست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها
بهترین نرم افزار تبدیل آهنگ چیه؟
از روی سی دی میخام به ام پی تری تبدیل کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط bardia2020 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm163)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm19)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام . ممنون .نقل قول:
نوشته اصلی توسط eocn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکلمه ای از احمد شاملو رو کات کردم . می خام با یه موزیک لایت ادغام کنم (sm50)
اگه حالشو داشتی سر فرصت بهم توضیح بده .
آپشن زیادی داره فکر کنم بشه . من با پریمایر این کارو کردم . خوبم هست میشه صدای موزیکم کم تر کرد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط eocn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با گلد ویو می خاستم این کارو با همون کات و fade out انجام بدم دردسرشم کمتر بشه .
به هر حال مرسی ازت (sm127) این قلبم به بهونه خیلی از شبا که این جا بودیم .
برای باور بودن جایی باید باشه باید (sm88)
تو نیستی آبم گِلیه ،
تمومِ آفتابم گِلیه
بیداری این روزا خوابِ تلخیه ،
نیستی تموم خوابم گِلیه
کودکیِ نابم گِلی ،
دستای سابیده به تابم گِلی
نفسمو راحت می دزدن اما ،
نیستی صدای هاپ هاپَم گِلیه ... (sm50)