این موحدی کرمانی باز نشه کرده رفته رو منبر زر زده مرتیکه منقلی
# ایزی لایف پوشان نظام
نمایش نسخه قابل چاپ
این موحدی کرمانی باز نشه کرده رفته رو منبر زر زده مرتیکه منقلی
# ایزی لایف پوشان نظام
نه اين اسم رو دوست داشتم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
iidm خوب نيست اصلا
تیرد : EagleGet (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نرکده همچنان باقیست
(sm120)
همین های کستل مزخرف بود ..کلا با این سریالای درام حال نمیکنم(sm2)ی فصلشو به زور دیدم بعدم دوتا فحش به تو دادم(sm2)نقل قول:
مي دوني چيه آخه من از سيستم تك هسته اي براي دانلود استفاده ميكنم (فسيله ديگه)بخاط همين سرعت بالاي حدود 1.5 مگ تقريبا 70 - 80 درصد cpu استفاده ميشه فك كنم چند روز كه بگذره cpu به فنا ميرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دانلودر سبک تر از این 2 من سراغ ندارم، ولی خوبی که این EagleGet داره اینه که بعد از کامل شدن دانلود ریبیلد نمیکنه فایل دانلود شده رو همین باعث میشه فشار رو سی پی یو کمتر بشه نسبت به idm حالا یه تستی بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال بابیلون برلین رو دیدین؟ آلمانیه 2 فصلش اومده از شبکه نتفلیکس (sm51)
تشكر- يه مدت باهاش كار كردم ولي براي سرعت پايين خوبه اينم سرعت بالا هنگ ميكنه روي اين سيستم فسيل من فعلا دارم از IDA استفاده ميكنم با اين كه باز همون مشكل رو داره چاره اي نيست انگار لعنت به اين دلار !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]