(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ر.. تو این اوضاع (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ر.. تو این اوضاع (sm3)
Musicbaran Label Exclusive Release Album (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]LG G3 - 32GB[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]1,949,000 تومان
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چیو به من میگه (sm59) من رازدارم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله سه سال پیش بود الانم که اینجاس کار عمه من بود همچی میگه پیج زدم یکی ندونه انگاری رفته زاکربرگ تاییده گرفته بعد پولی دلاری واریز کرده خب پیج زدی دیگه شق القمر نکردی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخار سیزده بت دادم نذاشتی رو وب ؟
مرتیکه تو بگو من لازم باشه راز رو نیگه دارم نه اینکه مطالب تو وب و پیج دیگه لو رفته من انتشارش میدم بش نمیگن لو دادن
سرکار که نمیری حداقل برو کارگری پولشو بگیر برو گلاس 2 تار 3 تاری گیتاری به یه جایی برس(sm59)نقل قول:
نوازندگان : نوید جوهری (sm128)
بابا به حرف خود محسن هم اعتباری نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
GTX 780 Ti (sm132)
فروختمش (sm169) (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هماهنگ نیستی..با کله ی خودت فقط کار می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm74)حیف شدنقل قول:
اخه واسه چی(sm9)
(sm25) اي بابانقل قول:
(sm27)
ضر نزن الکی جواب نداری بدینقل قول:
الان در مورد البوم بعدی یه موردو مطمئن شدم بت نگم یعنی ؟! (sm70)
(sm138)نقل قول:
به من بگو کاورشو بزنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین برا پارو چی چی زدی درس درمونشو بده من کار دارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیدونین بعضی از پستای وب ممر رو خود محسن میاد میزنه !!!! (sm50)
همتین دستت طلا یه پوستر بزن همه تنظیما و ترانه ها مث قبلیا یادته که چجور بود
منتهی دیگه همش با هم باشه
نظر خودت چیه دو تا جداگونه باشه یا ایطور ؟
(sm2)
APPHIRE R9 295X2 8GB [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد نظرات: 21
- ضعيف
- بد
- متوسط
- خوب
- عالی
امتیاز دهی
6300,000 Toman درانبار رایان صبا موجود است: بله
(sm25)
ASUS - GeForce GTX TITAN Z - 12GB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد نظرات: 14
- ضعيف
- بد
- متوسط
- خوب
- عالی
امتیاز دهی
11490,000 Toman درانبار رایان صبا موجود است: بله
(sm25)
اشلنتذشیبنلتشینذباظنمیبلا
(sm2)
(sm59)حدسم درس از اب دراومد
زدم دادم به ممر ، الان برات میفرستمنقل قول:
حامتین ریدی ..
سینجول با توام مردک میگم اسکنر داری
میخوای پاک کنی بگو بعدش نخندیم ما ضایع شیم !!!! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن بابا دارم تو وب ممر میگردم بهت نشون بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
زهرمار گفتم که ندیدی مگه ندارم ..
ریدی این چیه
من عکساشونو میگم م این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول
نقل قول:
پخشش خوبه سریع میرسه باس ببینیم اون ماشین که بارو میاره گشاد بازی در نیاره ..
من و ما ساعت 9 اومده جهانبخش 12 ..
نقل قول:
همین مدلی بزنم؟ عکسارو یکم کوچیک کنم که 3تا شاعر هم جا بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چی چیه پسریم اینی که دیرو زدی رو میخوام ..
[QUOTE='[M)SBH)];117126']دیروز اینهنقل قول:
[QUOTE=HamTin;117128]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون تگشو پخ کن برام پسریم !!!!
(sm19)
دو تا رشتی از هم نقل میگیرن این میشه
میگم نظر خودت چیه جداگونه باشه ترانه سرا و تنظیم کننده یا همش با هم باشه
من نمیرم بذارم رو پیج کهنقل قول:
هر کاری دلت میخواد می کینی دیگه