خرابتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خرابتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت پیش ﯾﻪ ﻓﯿﻠﻢ ﺳﻮﭘﺮ ﺩﯾﺪﻡ
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻧﻘﺪ ﺩﯾﻮﺛﺎ 4.5 ﻧﻔﺮﯼ ﺑﺎ ﮐﻒ
ﺩﺳﺖ ﺯﺩﻥ ﺩﺭﻩ ﮐ.ﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﺧﺮﺵ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩ
.
.
.
.
.
ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺧﺮﺍﺵ جق و ول کرده بودم
ﺩﺍﺩ ﻣﯽ ﺯﺩﻡ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﮐﺴﮑﺸﺎ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺑﯽ ﻧﺎﻣﻮﺳﺎ ...
جدیدا خیلی احساساتی شدم
عزيزي(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه همين روندو حفظ كني يكماهه تمومه (sm120)نقل قول:
هزار ماشالا ولي هم سريال هم سايت هم تلگرام هم كار خونه هم بيرون هم مقدمات سفر و ..... (sm54) مشخصه واسه نسل قبليا (sm59)
اینکه مرقد یازده تا از اماما خارج از ایرانه
ولی ۹۸%امامزاده ها تو ایران،
نشون میده قدیما اماما بچه هاشونو واسه ادامه تحصیل میفرستادن ایران!!!
(روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي بميرم براي خودم چقدر سرم شلوغه خودم از اين ديد نگاه نكرده بودم (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
تو این فیلم سوپر خارجیا دیدین؟؟
یارو دو ساعت یه کُ.س مشتی رو میکنه
بعد که میخواد آبش بیاد ج.ق میزنه!!!
این نشون میده ج.ق همیشه سالاره?
سلامتی همه ج.قیا
سلامتیه اونا که با بی لطفی از عرصهی ج.ق خدافظی کردن!!
کُس کشای تو میدون
جاکشای تو زندون????
علی اقا کریمی..
اقا مهدوی کیا..
یعنی من اگه تو اتاقم فیلم دفاع مقدسم نگاه کنم. وقتی بابام میاد تو اتاق.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
رزمنده ها شروع میکنن به لب گرفتن
دوش چه خورده ای دلا راست بگو نهان مکن
چون خموشان بی گنه روی بر آسمان مکن
باده ی خاص خورده ای نقل خلاص خورده ای
بوی شراب میزند (هه) خربزه در دهان مکن
(sm50)
دوش شراب ریختی از بر ما گریختی
بار دگر گرفتمت بار دگر چنان مکن
(sm178)
سلامتی اون کسی که ساقی نبود ولی هر روز برامون عرق ریخت. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.پدر...(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
پدرم عشقم بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sooheilii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﻴﺎﺑﻮﻥ ﺩﻳﺪﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ ﺩﻳﺪﻡ ﻓﻘﻂ ﺧﺎﻧﻮﻣﺶ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﻴﻨﻪ ﺳﻼﻡ
ﻋﻠﻴﮏ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﺭﺿﺎ ﮐﺠﺎﺱ؟ﮔﻔﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﺍﻻﻥ ﻣﻴﺎﺩ ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻦ ﻣﻴﺮﻡ ﺻﻨﺪﻟﻲ
ﻋﻘﺐ ﻗﺎﻳﻢ ﻣﻴﺸﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺳﻮﭘﺮﺍﻳﺰﺵ ﮐﻨﻢ،
ﺁﻗﺎ ﭼﺸﻤﺘﻮﻥ ﺭﻭﺯ ﺑﺪ ﻧﺒﻴﻨﻪ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﻧﺸﺴﺖ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﮔﻔﺖ ﺍﮐﺮﻡ ﻳﻪ ﮐﺎﻧﺪﻭﻡ ﺧﺎﺭﺩﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻢ
ﺍﻣﺸﺐ ﻳﮏ ﮐﺴﻲ ﺍﺯﺕ ﭘﺎﺭﻩ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺣﻆ ﮐﻨﻲ ........ ﺁﻗﺎ ﺧﺎﻧﻮﻣﺶ ﮐﻪ ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ ﺗﺒﺨﻴﺮ ﺷﺪ،،،،ﻣﻨﻢ
ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺗﻮ ﺍﺗﻮﺑﺎﻧﻢ ﺗﺨﻢ ﻧﻤﻴﮑﻨﻢ ﺳﻮﭘﺮﺍﻳﺰﺵ ﮐﻨﻢ ........
ﻣﺎﺩﺭ ﺗﻮ ﮔﺎﯾﯿﺪﻡ pmc
رضا رضای قدیم نیس (sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم وايسا دنيا و يه چند تا هم تك آهنگ قبلش داشت فوق العاده بودن
خدا پدرتونو بیامرزه (sm10) بقیه پدرا رو هم حفظ کنه..نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sooheilii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم خدا همه رفتگانو بيامرزه (sm10)(sm74)
دل ما اونقدِ پارس ... موندنش مـــرگِ دوبارس ! /نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطره های خیلی بد با این آهنگ .. خیلی بد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبتون خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وااااااااااااااااااااي چه كردي آرمين (sm81) عالي دستت درد نكنه (sm127)
پس یه جورایی هم دردیم ..... خدا رحمت کنه پدرتو (sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واي عزيزم خدا رحمتشون كنه خدا سايه مادرتو بالا سرت حفظ كنه عزيزم(sm127)
عالیه رضای قدیم (sm50)نقل قول:
نقل قول:
يه جوري خراب كرده كاراشو كه آدم باور نميكنه اين همون خواننده س
ممنونم(sm176) همچنین شما ! (sm127)خدا کنه همیشه در کنار خانواده با همدیگه روزای خوبی رو سپری کنیدنقل قول:
نقل قول:
ممنونم عزيز دلم(sm19)
اینو گوش کن ببین این بشر ی زمان آقایی می کرد تو موسیقی ایران /نقل قول:
ی عاشقانه زلال
سر رو شونه هام بزاریُ براتـ بخونـم (sm127)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
قدر صداشو نميدونه ...نقل قول:
اين اواخر كار خارج از تصور كه با نيكپور خونده خيلي خوب بود شنيدي؟؟
تو دل كندي و من راهي ندارم به جز كوبيدن ديوار با مشت (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوبه؟ خيلي وقته ديگه گوش نميدم به كارهاش بدجوري تو ذوقم خورده(sm54)
اسم آهنگش چيه برم دان كنم
نقل قول:
عالي ممنون عزيزم(sm127)
دل من حالش خوشــِ اصلا بلد نیس بگیره ... (sm50)
متوجهم... امیدوارم باهم کنار بیاید (sm10)نقل قول:
یه سکانس داره اگه دیدی و حالت بد نشد بیا بگو منم ببینم (sm25)نقل قول:
یه نادونی میخواست بهم ثابت کنه سریال خوبیِ اون سکانس رو گذاشت ببینم تا 2سانتیِ حالت تهوع رفتم (sm8)
چی شد چرا دستات داره میلرزه
نترس نمیذارم ازت جداشه
بهش بگو عاشق چشمام بودی
بذار اونم وارده ماجراشه
بهش بگو یه روز بهم میگفتی
یه لحظه بی من بمونی میمیری
بگو دوسم داشتی به قده دنیا
وقتی که دستاشو میخوای بگیری
اگه برات سخته بذار من بگم
میخوام بشه مثل خودم دیوونه
(sm50)(sm50)(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر خان شمام یه بزرگواری کن کوتاه بیا... بنده خدا اینهمه پا پیش گذاشت... بخشش از بزرگانِ... خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كجاشهههههههههههههه ؟ چي بود؟(sm77)
نقل قول:
به به... کی بند خودمونُ راه بندازیم؟ (sm120)نقل قول:
این آهنگ (sm50)(sm50)
چقدر سخته كه تو خونه عین مهمون شی، بپوسی، خسته بیرون شی
چقدر سخته دلت پر باشه ساكت شی، ولی تو سینه داغون شی (sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
تو که داری میبینی... پسرتم که دیده... دخترتم که درس داره نباید ببینه... دیگه فقط آقای پدر نامحرمِ؟ (sm2)نقل قول:
دختر درسم نداشته باشه نبايد ببينه با پسر هم كه من كاري ندارم خودم تنها ميشينم ميبينم به درد آقاي پدرم نميخوره چه معني داره بشينه اين سريالا رو ببينه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]