من که راحتم پرسیدم سبکش چیه ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که راحتم پرسیدم سبکش چیه ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93) (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Run All Night 2015 (sm50)
(sm2)کل فیلمایی که این مهدی ترکه تو عمرش دیده همین سبکاس جان ویک و ران ال نایت
زر نزن لاشی من بیشتر اکشن علمی دوس دارم فیلمای دیگه هم تو سبک دیگه هم می بینم مث فیلم های نولان و غیره بهت گفتم که فیلمای عرفانی هم بیشتر می بینم مث فیلم لوسینقل قول:
لیام نیسون(sm50)
با همدیگه انشالله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم پالت بیشتر شهر من میخند بود تا شهر من بخند (sm120)
مث شتر میگفتی بیشتر تأثیر گذار بود (sm2)نقل قول:
شتر برند خودته ، هر کسی نمیتونه ازش استفاده کنه که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]